Ta lageret ditt til neste nivå med AutoStore

AutoStore® er et unikt automatisert lager- og plukkesystem som passer for alle slags virksomheter innenfor detaljhandel, e-handel og distribusjon. Systemet øker effektiviteten og produktiviteten og gir bedre kundetilfredshet.


Kontakt oss for å få vite mer om AutoStore

Se for deg et lager som sparer opptil 80 prosent gulvplass, kan skaleres og tilbyr fleksibel kapasitet ved å lagre varer i stablede kasser som håndteres av svært raske roboter. Det er dette du kan få med AutoStore.

Slik fungerer det

AutoStore-systemet omfatter batteridrevne roboter, lagerkasser, operatørporter og et aluminiumsskjelett – en grid. Kassene er plassert i griden, og hver ordre blir behandlet svært raskt. Robotene arbeider oppå griden og bringer kasser til og fra operatører ved egne porter.

AutoStore-systemer kan tilpasses fullstendig etter tilgjengelig gulvplass og med den formen og størrelsen du trenger, både i eksisterende bygninger og nybygg. Systemene er dessuten skalerbare og modulære.

Trenger du mer lagerplass? Legg til grider og kasser.
Trenger du større kapasitet til ordrebehandling? Legg til roboter og operatørporter.

AutoStore® består av Red Line-systemet og Black Line-systemet, som har forskjellig hastighet, antall kasser og høyde på kassene. Avhengig av dine spesifikke behov kan Red Line og Black Line drives uavhengig eller i kombinasjon.

Resultat

Vi kan garantere færre plukkfeil, kontinuerlig lagerstyring og bransjeledende tilgjengelighet. Systemet har ikke noe enkelt feilpunkt (single point of failure). Med AutoStore® kan du håndtere ordrer raskere og tryggere, og det gir deg et konkurransefortrinn.

Element Logic – din foretrukne AutoStore-leverandør

Som verdens første AutoStore®-distributør i 2003 er vi eksperter på AutoStore-systemer.

Årene som verdens eneste AutoStore-leverandør ga oss en unik innsikt i hvordan AutoStore-systemer kan optimaliseres. Siden den gang har vi fortsatt å utvikle og levere bransjeledende AutoStore-løsninger og -tjenester tilpasset bransjekrav og kundebehov.

Opp gjennom årene har vi sett at kundene våre sparer enormt mye plass, øker lagereffektiviteten, styrker lønnsomheten og sparer kostnader takket være AutoStore-systemet.

Go green

Tradisjonelle lagre er bygget med tanke på menneskelige medarbeidere – i alt fra plassutnyttelse til belysning og romtemperatur. Automatiserte lagerløsninger fra Element Logic gir deg plasseffektive og energibevisste alternativer.

Les mer om hvordan Element Logic kan hjelpe deg med å redusere karbonavtrykket

SPØRSMÅL OG SVAR

Få svar på vanlige spørsmål om AutoStore-systemet.

Gå til Spørsmål og svar

Les mer om Red Line-systemet
Les mer om Black Line-systemet

Større lager uten å flytte. Større ytelse uten å ansette.

Vil du vite mer om hvordan Element Logic kan optimalisere lagerytelsen?

Kontakt oss