AutoStore gir deg konkurransefortrinn

Som markedets hurtigste system for ordregjennomføring per kvadratmeter tilbyr AutoStore den høyeste lagertettheten av alle automatiske lagrings- og hentesystem (ASRS). AutoStore er fleksibelt med sine modulære og robotiserte elementer som kan tilpasses den tilgjengelige plassen din og du kan enkelt utvide systemet når du vokser.

Installerte systemer:
375 +
AutoStore-partner siden
2003
Garantert oppetid:
98 %
Utvikler av WMS siden
1998
eManager siden
2006

Automatisering av lagerdriften gir dine ansatte muligheten til å håndtere ordrer raskt og trygt, og gir bedriften din et stort konkurransefortrinn i markedet. Med en løsning levert av Element Logic garanterer vi færre feilplukk, konstant varekontroll og markedsledende tilgjengelighet.

Synergien mellom AutoStore-løsningen og vår spesialiserte programvare gjør den komplette løsningen fra Element Logic unik.

"AutoStore er markedsledende innen lagerautomasjon. Systemet kan tilpasses alle arealer og har økt produktiviteten og kundetilfredsheten for et bredt spekter av bedrifter."

— Lasse Vik, Product Manager AutoStore, Element Logic
Portrettbilde Lasse Vik fra Element Logic

Dette er AutoStore

Grid

Aluminiumsrammen som omgir kassene og robotene. Designet av griden tilpasses ditt tilgjengelige areal.

Roboter

Robotene finner den smarteste veien over griden for å plukke og levere ordrer. De jobber hele døgnet og lader seg selv når det trengs. Element Logic tilbyr både Red Line-systemer og Black Line-systemer. Kontakt våre eksperter for å finne ut hvilket system som passer deg best.

Kasser

Produktene dine legges i slitesterke kasser. Databasen har til enhver tid full kontroll på innholdet i hver kasse. Kassene kan deles inn i seksjoner med ulike størrelser.

Kontrollør

Kontrollsenteret til AutoStore har konstant kontroll over nettverket og infrastrukturen i lageret ditt. Det er her loggføringen av inventaret og robotene skjer i sanntid.

Porter

Portene leverer de plukkede varene til operatørene for videre håndtering. ConveyorPorten med transportbånd er en god løsning for de fleste kundene våre. For kundene med mer komplekse behov tilbyr vi også karusellporter, svingporter eller RelayPorts.

Smart lagerautomasjon med AutoStore

Et AutoStore-lager optimaliserer seg selv kontinuerlig når det er i drift. Varer som plukkes regelmessig vil automatisk plasseres i de øvre kassene slik at plukktiden blir kortere. Sammenlignet med et manuelt lager er plukkhastigheten ti ganger høyere med AutoStore.

Et spørsmål vi ofte får fra virksomheter som vurderer å investere i automatisering er om det er komplekst eller vanskelig å bruke. Som din leverandør av automasjon sikrer Element Logic enkel installasjon, onboarding og drift.

"Det var en trygghet å ha Element Logic der gjennom alle fasene i prosjektet. De deltok på alle byggemøter, workshops med ansatte og hjalp oss gjennom flytteperioden. De bidro også med smarte løsninger på hvert steg."

— Rolf Inge Danielsen, Logistikkansvarlig, Berggaard Amundsen

Lagerautomasjon gir fordeler til ansatte

Med et automatisert lager får du en mer ergonomisk arbeidsplass. Det har bevist å redusere mentalt og fysisk stress, og forbedrer arbeidsmiljøet betraktelig samtidig som de ansatte blir mindre utsatt for arbeidsrelaterte ulykker. De lave opplæringskravene og det intuitive brukergrensesnittet gir også en positiv effekt på selvtilliten den ansatte har i arbeidshverdagen.

Investering i automasjon handler ikke om mennesker eller roboter – det er mennesker og roboter. Antall roboter er enkelt å skalere etter behov, spesielt i høysesonger som Black Friday. Dette resulterer i mindre stress, mindre overtid og færre ugunstige arbeidstider for dine ansatte. Virksomheten vil også bli mindre avhengig av midlertidige ansatte, som igjen gir deg flere ressurser å investere i staben du allerede har.

Fornøyde kunder er vår største styrke

Vår største styrke er at vi alltid setter kunden først. Les noen av deres automatiseringshistorier for å lære mer om prosessen fra manuelt til automatisk lager med Element Logic.

Vil du lære mer om hvordan Element Logic kan optimalisere din lagerdrift?

Kontakt oss i dag