Mer automasjon og høyere lønnsomhet

eOperator er robotarmen fra Element Logic som bruker maskinlæring. Den har vist seg å jobbe effektivt med AutoStore, og blir omtalt som fremtiden innen logistikkbransjen.


Kontakt oss i dag for å lære mer

eOperator automatiserer varehåndteringen fra AutoStore ved å kombinere den prisvinnende RightPick plukkteknologien fra RightHand Robotics med programvare utviklet av Element Logic. Når AutoStore leverer en vare til port, plukker robotarmen den og gjennomfører ordren med høy hastighet for å oppnå en sterk ROI. Den kan plukke og plassere tusenvis av ulike produkter, og ved å eliminere menneskelige feil vil kundene dine alltid få det de har bestilt.

Robotarmen kan kombineres med AutoStore, eManager og hvilket som helst annet lagerstyringssystem.

Robotarm – et nytt nivå av automasjon

eOperator er den ansatte som aldri blir sliten og som kan jobbe i mørket, uten oppvarming og som aldri trenger en sykedag. «Hjernen» til eOperator er en kraftig grafikkprosessor som er designet for å raskt behandle store mengder data og bruker maskinlæring for å utføre ulike oppgaver. Plukk etter plukk lærer robotarmen seg å effektivt gripe forskjellige varer av ulik størrelse og form. Den erstatter ikke mennesker, men jobber heller sammen med dem for å sikre en lønnsom og optimalisert arbeidsflyt.

Bruker du eOperator vil antall menneskelige kontaktpunkt synke betraktelig, og flyten fra lager til sluttkunde bli mer effektiv. For dine ansatte betyr dette at de kan jobbe smartere, ikke hardere. Arbeidshverdagen deres vil bli mer ergonomisk og ansvarsnivået høyere.

"Bruken av RightPick-teknologi i et plukksystem for å forsterke ytelsen til automatiserte lagerbygg er et av de beste eksemplene på bruk av maskinlæring i intralogistikk."

— Sutharshan Nadarajah, Teknologidirektør, Element Logic

Slik fungerer det

eOperator består av robotarmen, et kamera som brukes til øyne og en hånd som kan gripe produkter ved hjelp av sugekraft og bevegelige fingre. Teknologien i eOperator bruker mindre enn et sekund på å forstå hva som er den beste måten å plukke en ny vare på. Måten eOperator klarer å tilpasse seg og forbedre yteevnen gjør den unik i bransjen og gjør at du kan hente enda mer effektivitet ut av ditt AutoStore-system.

Robotarmen har også et intuitivt brukergrensesnitt, dashboard og serviceportal. Den er designet for å jobbe parallelt med menneskelige arbeidere for maksimal fleksibilitet i driften. For å sikre at eOperater fungerer som den skal har du tilgang på verktøy som rapporterer status i nåtid.

eOperator er designet og utviklet av Element Logic og er i bruk hos våre kunder. Kontakt oss i dag for å se hvordan vi kan ta din lagerdrift til et nytt nivå.

Vil du lære mer?

Kontakt oss i dag!

Se eOperator i bruk:

Solar automatiserer sitt lager med AutoStore-løsning levert av Element Logic.

Les artikkelen