Lidenskap skaper resultater

Modig. Lidenskapelig. Pålitelig. Dette oppsummerer Element Logic sin identitet.


Se ledige stillinger og søk nå

Som et livlig, pulserende, internasjonalt selskap med høye ambisjoner, strekker vi oss litt lenger – ikke bare for våre kunder, men også for våre ansatte.

I Element Logic er kulturen en av våre viktigste drivere. Å ha det gøy på jobben i samsvar med mottoet “One team, one dream” er prinsipper vi ikke bare har på papiret, men også lever etter – hver dag.

Element Logic har kontorer over hele verden. Vår skandinaviske historie gjenspeiles i våre bedriftsverdier og organisasjonsstruktur. Vi verdsetter en arbeidsplass basert på ærlighet og integritet, med kort vei til toppledelsen. Dette gjør at vi kan samarbeide proaktivt for å finne løsninger. På samme måte legger vi vekt på en sunn balanse mellom arbeid og fritid og oppfordrer aktivt våre ansatte til å ta seg tid til å være aktive hver dag.

Vi er ekstremt stolte av å bli sertifisert av våre ansatte og Great Place to Work. Great Place to Work er en verdensomspennende medarbeiderundersøkelse som måler medarbeidertilfredshet. Troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap er de fem dimensjonene som måles, og det gir viktige indikasjoner på hvordan vi lykkes som selskap, og hvordan vi tar vare på våre ansatte og vår kultur.

 

Som medarbeider i Element Logic vil du være en del av et livlig og internasjonalt miljø med god plass til spennende karrieremuligheter. Vår plattform for faglig utvikling, Element Academy, sørger for at alle medarbeidere i Element Logic har tilgang til standardisert opplæring i våre produkter, prosesser og verktøy.