Engasjement gir resultater

Engasjement, innsats og humør er tre ord som oppsummerer Element Logic som arbeidsplass.


Se ledige stillinger

Som et livlig og pulserende internasjonalt selskap med høye ambisjoner, strekker vi oss litt lenger – ikke bare for kundene våre, men også for medarbeiderne.

Element Logic har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Benelux-landene, Polen og Storbritannia. Vår skandinaviske historie gjenspeiles i selskapets verdier og organisasjonsstruktur. Vi verdsetter en arbeidsplass basert på ærlighet og integritet, der det er lett å få toppledelsen i tale. Dette gjør det mulig for oss å samarbeide proaktivt for å finne løsninger. På samme måte legger vi vekt på en sunn balanse mellom arbeidsliv og fritid, og vi oppfordrer medarbeiderne til å ta seg tid til fysisk aktivitet hver dag.

Som medarbeider hos Element Logic blir du en del av et livlig internasjonalt miljø med mange spennende karrieremuligheter. Vår plattform for faglig utvikling, Element Academy, sørger for at alle medarbeidere i Element Logic har tilgang til standardisert opplæring i produktene, prosessene og verktøyene våre.

Hvis du vil vite mer om karrieremuligheter hos Element Logic, er det bare å ta kontakt.