Engasjement gir resultater

Engasjement, innsats og humør er tre ord som oppsummerer Element Logic som arbeidsplass.


Se ledige stillinger

Som et livlig og pulserende internasjonalt selskap med høye ambisjoner, strekker vi oss litt lenger – ikke bare for kundene våre, men også for medarbeiderne.

I Element Logic er kulturen en av våre viktigste drivere. Å ha det gøy på jobben i samsvar med mottoet «One team, one dream» er verdier vi ikke bare har på papir, men også lever etter – hver dag.

Element Logic har kontorer over hele Europa. Vår skandinaviske historie gjenspeiles i selskapets verdier og organisasjonsstruktur. Vi verdsetter en arbeidsplass basert på ærlighet og integritet, der det er lett å få toppledelsen i tale. Dette gjør det mulig for oss å samarbeide proaktivt for å finne løsninger. På samme måte legger vi vekt på en sunn balanse mellom arbeidsliv og fritid, og vi oppfordrer medarbeiderne til å ta seg tid til fysisk aktivitet hver dag.

Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere at Element Logic igjen er sertifisert av #GreatPlacetoWork. Great Place to Work er en verdensomspennende medarbeiderundersøkelse som måler ansattes tilfredshet. Troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap er de fem dimensjonene som måles, og gir viktige indikasjoner på hvordan vi lykkes med å ta vare på våre ansatte og vår kultur.

 Som medarbeider hos Element Logic blir du en del av et livlig internasjonalt miljø med mange spennende karrieremuligheter. Vår plattform for faglig utvikling, Element Academy, sørger for at alle medarbeidere i Element Logic har tilgang til standardisert opplæring i produktene, prosessene og verktøyene våre.

Hvis du vil vite mer om karrieremuligheter hos Element Logic, Kontakt oss.