Løsninger og tjenester

Modulære og skalerbare løsninger som effektiviserer lagerdriften

Dette er lagerautomasjon fra Element Logic

Vi var den første AutoStore-partneren og har levert tilpassede, automatiske lagerløsninger i ulike størrelser og bransjer i flere tiår.

Våre modulære og skalerbare systemleveranser er designet for effektiv ordregjennomføring. Teknologien vi har utviklet forbedrer ytelsen til ditt automatiserte lager, og vår omfattende ekspertise sikrer at du kan møte, og overgå, forventningene til kundene dine.

Finn ut hvordan Element Logic kan effektivisere dine lagerprosesser. Fra å plukke varene, til å gjøre ordren klar for utsendelse.

AutoStore

Baser systemet ditt på AutoStore – det bransjeledende lagersystemet

Som verdens første AutoStore-partner, og den markedsledende systemintegratoren i Europa, har vi dyptgående erfaring innen lagerautomasjon med kunder i en rekke bransjer og størrelser.

Les mer

Programvare

Bruk vår programvare for å maksimere effektiviteten på lageret

Programvaren vår er en av de største fordelene med å være en kunde av Element Logic. Programvaren heter eManager og muliggjør kommunikasjonen mellom AutoStore og lagerstyringssystemet ditt for å optimalisere arbeidsflyten og effektivisere arbeidsprosessene.

Les mer

Robotløsninger

Ta lagerytelsen til et nytt nivå med våre robotløsninger

Element Logic har alltid vært drevet av teknologi, og vi er de første som har klart å kombinere robotisert plukk med AutoStore. eOperator lar deg øke ordrekapasiteten, varehåndteringen og hastigheten ytterligere.

Les mer

Håndtering av materialflyt

Få god arbeidsflyt med ledende systemer for materialhåndtering

Alle AutoStore-løsninger levert av Element Logic er unike, og hva som er den beste håndteringen av materialflyt vil derfor variere fra lager til lager. Vi designer integrerte systemer med transportteknologi rundt din unike AutoStore-løsning for å maksimere antall daglige transaksjoner. Løsningene for håndtering av materialflyt inkluderer frakt av varer, beskyttelse, materialkontroll og håndtering av avfall.

Les mer

Få mer ut av investeringen din med våre tjenester

Kunnskapen og erfaringen vår muliggjør automatiske lagerløsninger basert på dine behov og bransjekrav – samtidig som vi utnytter potensialet i AutoStore.

Prosjektering og rådgivning

Vi designer løsninger tilpasset dine behov – for maksimal ROI

Som vår kunde får du et dedikert team bestående av eksperter innen AutoStore og intralogistikk. De kalkulerer tiden for ROI og analyserer dine unike driftsoperasjoner for å finne den beste løsningen for dine nåværende og fremtidige lagerautomasjonsbehov.

Les mer

Systemleveranser

Utnytt vår unike erfaring innen konstruksjon og prosjektledelse

Hver kunde tildeles en prosjektleder som fungerer som kontaktpunkt og koordinator for leveringen og konstruksjonen av lagerløsningen. Prosjektledelsen til Element Logic bygger på flere tiår med erfaring innen automatisering av lagerbygg og sikrer deg forutsigbarhet og trygghet under forberedelse, konstruksjon, installasjon, konfigurering, testing og overlevering av ditt nye system.

Les mer

Opplæring

Få mest mulig ut av ditt automatiserte lagersystem med god opplæring

Vi ønsker å gi våre kunder størst mulig verdi og suksess, og tilbyr derfor omfattende opplæring innen AutoStore, programvare og håndtering av materialflyt. Kompetanse og ekspertise er avgjørende suksessfaktorer, og vi inviterer utvalgte ansatte til ekstra opplæring for å bli superbrukere.

Les mer

Service og support

Proaktiv service maksimerer oppetiden

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med lagerløsningen din, og våre engasjerte kundeservicemedarbeidere står klare for hjelpe deg på alle måter de kan. Vi tilbyr god og tilgjengelig support kombinert med et proaktivt vedlikehold- og serviceteam. På denne måten finner vi stadig nye måter å forlenge livsløpet til løsningen din, og samtidig øke produktiviteten og maksimere lønnsomheten. Vi er stolte av å være en av de mest tilgjengelige og serviceorienterte aktørene i bransjen.

Les mer

Finn ut hvordan vi kan gi deg konkurransefortrinn med AutoStore og lagerautomasjon

Ta kontakt med oss i dag