Virksomheten din er trygg hos oss

Det engasjerte support teamet vårt er på plass for å sikre at du får mest mulig ut av AutoStore og eManager.


Kontakt oss for å få vite mer

Vi har lang erfaring med å hjelpe kundene våre med vedlikehold, brukerstøtte, service og opplæring. Vi er kundenes betrodde rådgivere og leverer tjenester som overgår forventningene deres, for den viktigste drivkraften vår er å hjelpe deg med å lykkes!

 

Support

Det svært kompetente support teamet vårt er en av de store fordelene ved å være kunde hos Element Logic. Når du trenger support eller brukerstøtte, kan vi hjelpe deg via internett, e-post eller telefon. Vi er stolte av å være et av de mest tilgjengelige og serviceinnstilte selskapene i bransjen.

Medarbeiderne våre har bred erfaring med å håndtere alle slags spørsmål og henvendelser om support eller brukerstøtte i forbindelse med AutoStore, eManager og alt tilhørende utstyr, samt med vedlikehold, endringer i systemkonfigurasjon og feilretting.

 

Service og vedlikehold

Element Logic setter stor pris på å være din foretrukne AutoStore®-spesialist. Våre egne serviceteknikere hjelper deg med å vedlikeholde og betjene AutoStore-systemet ditt på den mest effektive måten. Et av de viktigste konkurransefortrinnene våre er den omfattende erfaringen, som gjør at vi kan utføre forebyggende vedlikehold nøyaktig der og når det er nødvendig. Teknikerne våre utfører planlagt vedlikehold på stedet, uten å avbryte den daglige driften. Dette er mulig takket være den driftssikre og fleksible konstruksjonen til AutoStore®. Vi sporer oppetiden til kundenes systemer kontinuerlig.