Materialflyt optimalisert til AutoStore

Element Logic hjelper deg med gjennomføring av kundeordrer. Våre fleksible løsninger for håndtering av materialflyt er essensielle for å skape lønnsomme og bærekraftige lagerløsninger.

Håndteringen av materialflyt inkluderer frakt, beskyttelse, lagring, materialkontroll og avfall. Hver del av reisen gjennom lageret er optimalisert til automasjonsprosessen. Dermed sikrer du et effektivt, forutsigbart og trygt arbeidsmiljø.

Lagerautomasjon levert av Element Logic er sentrert rundt og tilpasset til AutoStore. Vi samarbeider med de best egnede leverandørene i hvert marked, og tilpasser produktene til dine behov. Håndteringen av materialflyt er en hjørnesten av vår komplette lagerløsning for å optimalisere utgående og inngående vareflyt.

"Vår fleksible tilnærming til håndtering av materialflyt øker verdien av AutoStore for våre kunder. Hvert system vi leverer er designet for å sikre at kunden får mest mulig ut av løsningen."

— Michael Kawalier, Managing Director Sales, Element Logic Tyskland
Portrettbilde av Michael fra Element Logic

AutoStore-system med pålitelig og effektiv arbeidsflyt

Typiske løsninger for håndtering at materialflyt inkluderer transportbelter som skaper god vareflyt fra levering til AutoStore, og fra AutoStore-portene til lasterampene. Løsningen kan inkludere emballasjemaskiner for esker eller poser, automatisk montering av esker, maskiner for merking, sorteringssystemer for utgående ordrer og systemer for intern distribusjon i lagerbygget.

Håndteringen av materialflyt med transportbelter, emballasjemaskiner og sorteringssystemer er det neste nivået av lagerautomasjon. Kombinert med AutoStore og eManager vil denne håndteringen skape en pålitelig og effektiv arbeidsflyt virksomheten din kan vokse med.

Vil du lære mer om håndteringen av materialflyt og AutoStore-løsninger levert av Element Logic?

Kontakt oss i dag