Enkel administrasjon av automatisk lager med eManager

For å øke effektiviteten, redusere driftskostnader og forbedre kundetilfredsheten har vi utviklet programvaren, eManager. Programvaren er portalen til informasjonen du trenger for å optimalisere lagerdriften og forberede deg for vekst.

eManager har et brukervennlig grensesnitt med innebygd driftsassistent for AutoStore. Med eManager har du kontroll på hvor alle varer er lokalisert og en komplett oversikt over hele inventaret. Du kan også bruke eManager til å lage tilpassede prosesser for inngående varer, håndtering av returnerte varer, påfyll i kasser og plukkrutiner. Dine ansatte vil få grundig opplæring i best bruk av programvaren.

Enkel integrering med ditt nåværende WMS

Programvaren kobles raskt opp til ditt eksisterende lagerstyringssystem (WMS). Integrasjonen kan gjøres med våre standardiserte innstillinger for rask ROI, eller du kan velge å la våre eksperter tilpasse konfigurasjonen til dine behov og preferanser. Valget mellom en standardisert eller tilpasset plattform gjør at eManager stadig er i utvikling og fortsetter å møte nye krav fra kunder og marked.

"eManager er hjernen som effektiviserer AutoStore og muliggjør kommunikasjonen mellom komponentene for best arbeidsflyt."

— Theresa Marin Tantillo, systemarkitekt, Element Logic.
Theresa Marin Tantillo gestikulerer når hun snakker om software

Utviklet med overlegen kunnskap om AutoStore

Element Logic er den originale AutoStore-partneren. Vi har tatt i bruk flere tiår med erfaring, kunnskap og strategiske forpliktelser i utviklingen av den perfekte programvaren for AutoStore. Vår ekspertise har resultert i en programvare som øker presisjonen, produktiviteten og prosesseringen betraktelig for våre kunder.

En av de største fordelene med eManager er evnen til å effektivt prioritere oppgaver. Programvaren planlegger fleksible og dynamiske køsystemer for å blant annet håndtere wave picking eller batch picking, samt returnerte varer og produkter med høy frekvens. Systemene settes opp etter dine behov.

Programvaren du kan stole på

eManager er utviklet for å sikre langsiktig tilpasningsevne som kan motstå endringer i bransjen. Den er stabil, skalerbar og støtter mobil, server og skybaserte tjenester.

Våre ansatte på kundeservice er eksperter på både eManager og Autostore, og er tilgjengelige for deg om en situasjon oppstår eller om du har spørsmål til driften. Vi tilbyr også en detaljert månedlig statusrapport og eventuelle behov for vedlikehold.

Vil du lære mer om hva eManager og lagerautomasjon kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss i dag