Historien om Element Logic

Element Logic ble grunnlagt i 1985 av de norske brødrene Dag-Adler og Kjell Blakseth.


Kontakt oss i dag

Som nyetablert selskap begynte Blakseth-brødrene å bruke programvarestøttede vertikale karuseller for å optimalisere lagerytelse. Dette førte til utviklingen av Element Logics egen programvare Warehouse Control System (WCS) i 1998.

I 2003 ble Element Logic kontaktet av Jakob Hatteland, oppfinneren av det automatiserte lager- og plukkesystemet AutoStore®. Året etter ble vi verdens første offisielle AutoStore-distributør og solgte vår første AutoStore-installasjon. Siden den gang har Element Logic vært en av markedets viktigste AutoStore-samarbeidspartnere. Vi har levert både verdens minste og verdens største AutoStore-løsning.

Element Logic har spesialisert seg på løsninger for lagerautomatisering og intralogistikk og er nå en ledende systemintegrator i Europa. Vi tilbyr smarte og lønnsomme løsninger til avtalt tid og i tråd med kundenes behov.

I dag administreres Element Logic fremdeles av de to grunnleggerne, brødrene Dag-Adler og Kjell Blakseth, støttet av en internasjonal ledergruppe.

Visjonen vår

Med teknologi, engasjement og kompetanse gjør vi lagrene til kundene våre så effektive som mulig.

Vi ønsker å være det selskapet som forstår og oppfyller kundenes behov best. Engasjementet for å oppnå enestående lagerytelse har alltid vært drivkraften bak alt vi gjør.

Misjonen vår

Med engasjement, glede og erfaring hjelper vi kundene våre til å lykkes med virksomheten sin – uten å måtte bekymre seg for lagerkapasiteten.

Vi mener at fornøyde og engasjerte medarbeidere er en forutsetning for å kunne levere løsninger og brukerstøtte av høy kvalitet. Hver eneste dag demonstrerer vi engasjementet vårt for å lage de best mulige løsningene.

Når kundene våre lykkes, har vi lyktes.

Last ned vår Code of Conduct (PDF 1 MB – Engelsk)