Verdens største AutoStore-distributør i 2020

Ingen andre selskaper implementerte flere AutoStore-løsninger enn Element Logic i 2020. Det gjør Element Logic til den største AutoStore-partneren i verden basert på antall installasjoner

“Som den originale AutoStore-partneren implementerte vi verdens første installasjon og har hatt et langt og bærekraftig forhold til AutoStore siden den gang. Det er med stor stolthet vi fortsetter å øke vår markedsandel og være den foretrukne AutoStore-eksperten i Norden og Europa, sier Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

Ifølge statistikken har Element Logic en markedsandel på omtrent 90 prosent i Norden og 30 prosent i Europa.

Bringer AutoStore til Europa

Element Logic har oppnådd en enorm vekst de siste årene, og avsluttet i 2020 med en omsetning på mer enn 1milliard norske kroner – det beste resultatet i sin 35-årige historie. Med fulle distribusjonsrettigheter for AutoStore i Europa har Element Logic utvidet og etablert seg i flere markeder de siste årene. I tillegg til nye markeder som Frankrike, Polen, Benelux og Tsjekkia, åpnet selskapet nylig kontorer i Spania.

Leverte de 10 første AutoStore-installasjonene i verden

Element Logic er ikke bare den mest erfarne AutoStore-eksperten når det gjelder antall installasjoner, men også når det gjelder år med samarbeid. Som den originale AutoStore-partneren har Element Logic vært en del av den innovative reisen ved å teste, designe og installere løsninger siden starten. I 2005 ble alarm- og overvåkingsselskapet Elotec det første i verden som automatiserte lageret sitt med AutoStore – et anlegg designet og levert av Element Logic. Etter seksten år i bruk, er AutoStore-systemet fortsatt i drift. Etter Elotec leverte Element Logic de neste ni AutoStore-installasjonene i verden, inkludert den første AutoStore-installasjonen utenfor Norge i 2008.

# 1 I VERDEN: Element Logic er den første AutoStore-distributøren i verden – med flest implementerte AutoStore-løsninger i 2020

Les mer om historien vår her

“Vi ser frem til å bygge videre på vår lange historie som AutoStore-ekspert og til å skape lønnsomme automatiserte løsninger for enda flere kunder i Europa i årene som kommer,” sier Blakseth.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vurderer du å automatisere ditt lager?

Kontakt oss for en hyggelig prat!