Two men on a stage

Høydepunkter fra Element Logics kundeforum 2024

Ved å velge Element Logic som din partner, kjøper du mer enn bare en tjeneste eller et produkt. Du starter en reise som vi tilrettelegger for at skal utvikle seg til et langvarig samarbeid, hvor målet er å maksimalisere potensialet og optimalisere ditt lager.

 

People gathered to watch presentation on stage
Den 13. mars gikk kundeforumet av stabelen, med fokus på innovasjon innen internlogistikk.

Samles for å lære av hverandre

I fjor samlet vi våre kunder, innenfor flere ulike bransjer, til Element Logic Customer Forum 2023. I år gjentok vi suksessen, og satser stort for at dette skal bli en av de største kunnskapsdelingsplattformene innen internlogistikk i Norge.

– Spennende, nyttig og lærerikt var blant godordene vi har fått for å samle våre kunder til en kunnskapsarena, sier Mats Bjerkaas, daglig leder i Element Logic Norge.

– Hele poenget er å skape en faglig nettverksarena for våre kunder. Vi representerer det største AutoStore-miljøet i Norge, og ønsker at våre kunder skal knytte seg tettere til hverandre for å dele kompetanse og innsikt. Det er grunnen til at vi gjør dette, sier Andreas Kristensen, Aftermarket Director i Element Logic Norge.

Woman on a stage
CEO i Nille, Kjersti Hobøl leverte et inspirerende foredrag på scenen om lederskap i vanskelig tider.

Variert program

Deltakerne fikk et variert og helhetlig program fra scenen som dekket alt fra lagerteknologi og automasjon til inkludering og tilrettelegging på arbeidsplassen. Director of Product Management i AutoStore, Anders Mathisen, presenterte hvordan tilrettelegging for ansatte med funksjonsnedsettelser gjennom noen få, men effektive tiltak kan bidra til et inkluderende og produktivt miljø.

På scenen sto også Steffen Larvoll i Nova Retail og Harald Borgen i Norli, som fortalte om bokhandlerens reise gjennom automasjon og lageroptimalisering.

Man on a stage
Anders Mathisen fra AutoStore presenterer hvordan tilrettelegging for ansatte med funksjonsnedsettelser gjennom noen få, men effektive tiltak kan bidra til et inkluderende og produktivt miljø.

Løsning basert på AI og maskinlæring

Gründerne fra selskapet OmniMod presenterte deres nyvinnende løsning. Med Tobias Drage Roti i spissen, hadde de med deres «Omnimodul», en miniatyrversjon av deres modulære løsning for pakkesortering. Se videoen fra Moderne Transport her:

Tobias Drage Roti fra OmniMod legger til: “Det er spennende å kunne delta på slike store kundesamlinger, hvor vi kan vise frem våre nye løsninger og diskutere på tvers av bransjer ulike fordeler og ulemper, samt behov.”

Two men on stage
Tobias Drage Roti, CEO & Founder iOmnimod, sammen med Niklas Poulsen, Sales Manager i Element Logic presenterte OmniMods innovative løsning, og hvordan de har nylig levert en løsning til helthjem.no.

Prisutdeling

Element Logic setter pris på kunder som utfordrer og stiller krav, og hedret disse kundene under middagen ved å dele ut priser i tre kategorier:

  • Årets samarbeid – New Wave fikk prisen for årets samarbeid, som setter nye standarder for samarbeid i bransjen.
  • Årets utfordrer – Motek ble kåret til årets utfordrer, en kunde som fortsetter å pushe og sette nye krav, noe som skaper innovasjon.
  • Årets innovatør – Stingray ble kåret til årets innovatør på bakgrunn av deres nyvinnende løsning for avlusing av laks og ørret med laser.
Several people on a stage
Element Logic hedrer sine kunder for at de pusher bransjen videre ved å utfordre, samarbeide og innovere.

“Det er tydelig at kundene våre setter pris på muligheten til å dele kunnskap. Kundeforumet gir oss alle en unik mulighet til å lære av hverandre, utveksle ideer og utforske de siste innovasjonene.” sier Mats Bjerkaas, Managing Director i Element Logic Norge.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre automatiserte lagerløsninger?

Kontakt oss!