En mann og en kvinne ser på en dataskjerm.

Element Logic tildelt støtte fra Forskningsrådet til innovativt prosjekt

Denne milepælen er i tråd med den strategiske satsingen på teknologi og ambisjonen om å etablere programvare som en konkurransefordel i bransjen.

Prosjektet dreier seg om selvstyrte lager, som passer perfekt med visjonen om å revolusjonere internlogistikkbransjen globalt. Av totalt 335 prosjektsøknader ble Element Logics prosjekt valgt som ett av 103 prosjekter som ble tildelt finansiering. Forskningsrådet vil bevilge 15,5 millioner NOK over en fireårsperiode for å støtte dette banebrytende initiativet.

“Selvstyrte lagre å transformere måten bedrifter håndterer sine lagre på. Element Logics deltakelse i dette prosjektet vil bringe oss ett skritt nærmere å realisere vår visjon om å omforme internlogistikk-landskapet globalt,” sier Lukas Bach, leder for datavitenskap hos Element Logic.

Viktige komponenter i prosjektet inkluderer utvikling av digital tvilling, optimaliseringsalgoritmer og AI-baserte prediksjons- og prognoseverktøy. I tett samarbeid med SINTEF, en av Europas største uavhengige forskningsorganisasjoner, har Element Logic som mål å kombinere ekspertise innenfor internlogistikk og banebrytende teknologi for å skape løsninger som vil forme fremtiden for lagerbransjen.

Forskningsrådets logo

 

Samarbeidet med SINTEF forventes å fortsette frem til 2027, noe som gir rom for grundig forskning og foredling av konseptet. Synergien mellom Element Logic og SINTEF vil utvilsomt bidra til å presse grensene for innovasjon innenfor lager- og internlogistikksektoren.

“Element Logic er dedikert til å være pionerer innen internlogistikken, og samarbeidet med Forskningsrådet i Norge og SINTEF er en bekreftelse på vår forpliktelse til teknologisk innovasjon og utviklingen av selvstyrte lager,” sier Bach.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Nysgjerrig på hvordan Element Logic sine programvarer kan hjelpe deg?

Klikk her!