Element Logic Norge er nominert til Norges beste arbeidsplass 2022!

Tidligere i år ble Element Logic Norge Great Place to Work sertifisert. En slik sertifisering gir et synlig bevis på en god arbeidsplass, og setter ytterligere mål for medarbeideropplevelsen i organisasjonen. Det er en annerkjennelse i markedet som en attraktiv arbeidsplass, leverandør og samarbeidspartner. Nå er vi også nominert til Norges beste arbeidsplass 2022!

«Vi er ekstremt stolte av denne nominasjonen, sier Chief Human Resource Officer i Element Logic, Rikke Aas. Vi har de siste årene hatt stor vekst, samtidig som har vi jobbet systematisk og med fokus på våre kjerneverdier og å ivareta vår sterke kultur. Det har vi lykkes med og det gjør meg veldig stolt», sier hun.

Great Place to Work anerkjenner hvert år ledende organisasjoner med sin rangering av de beste arbeidsplassene. Listen løfter frem de som har lykkes med fokus på egen kultur, ledelse og det å skape gode opplevelser blant medarbeidere. Vurderingen bygges på data fra omfattende organisasjons- og kulturundersøkelser, på tvers av organisasjonen – uavhengig av hvem de er eller hva de gjør. Alle medarbeidere besvarer 60 spørsmål som dekker sentrale forhold på arbeidsplassen.

Kåringene er ikke kun basert på en relativ vurdering i forhold til andre, men også på en absolutt vurdering i forhold til alle norske virksomheter.

"Vi er ekstremt stolte av denne nominasjonen, sier Chief Human Resource Officer i Element Logic, Rikke Aas. Vi har de siste årene hatt stor vekst, samtidig som har vi jobbet systematisk og med fokus på våre kjerneverdier og å ivareta vår sterke kultur. Det har vi lykkes med og det gjør meg veldig stolt"

— Rikke Aas, Chief Human Resource Officer i Element Logic

Great Place to Work kårer de beste virksomhetene innenfor fire kategorier, og Element Logic Norge er nominert i kategorien 50 – 199 medarbeidere. Årlig analyseres data fra over 11 millioner medarbeidere, i over 10.000 virksomheter på fem kontinenter, i 97 land.

«Først og fremst er dette et testament til våre ansatte. Til tross for pandemi og hjemmekontor – lite sosial interaksjon klarer vi å opprettholde det gode arbeidsmiljøet. Elementer som medvirkning, involvering og god kommunikasjon opplever jeg som viktige faktorer på vår vekstreise», sier Mats Bjerkaas, Managing Director i Element Logic Norge.

"Først og fremst er dette et testament til våre ansatte. Til tross for pandemi og hjemmekontor - lite sosial interaksjon klarer vi å opprettholde det gode arbeidsmiljøet. Elementer som medvirkning, involvering og god kommunikasjon opplever jeg som viktige faktorer på vår vekstreise"

— Mats Bjerkaas, Managing Director i Element Logic Norge
Portrettbilde av Mats Bjerkaas i Element Logic Norge

Trekningen skjer digitalt via Facebook 27. april.

Les mer om Element Logic her

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vite mer om Element Logic som arbeidsplass?

Les mer om oss her