Tre trender som former fremtidens intralogistikk

Er du nysgjerrig på hvordan bransjen kommer til å utvikle seg de neste årene? Vi har optimalisert lagerdriften til kundene våre i 35 år, og har derfor bred erfaring og forståelse for hvilke trender som kommer til å bli værende, og hvilke som blir kortvarige.

De to siste årene har vært preget av stor vekst og utvikling innen intralogistikk. I tillegg til ny teknologi og innovative løsninger ser vi også at forventningene til kundene har endret seg. De vil ha en raskere og mer pålitelig levering – og de forventer det nå.

For å vinne kundene må du forstå trendene som vokser frem i bransjen.

Derfor har vi skrevet en whitepaper om temaet. Her kan du lese om tre trender som kommer til å spille en viktig rolle i bransjens utvikling fremover

Du vil lære om:

  • eGrocery og hva kundene forventer til leveringstid og fleksibilitet.
  • Micro fulfilment centres og innovative metoder for å redusere tiden for «last-mile»-distribusjon.
  • Automasjon som en tjeneste, AaaS. Er det løsningen for å automatisere lager uten store investeringer?

Innholdet er gratis og tilgjengelig på engelsk.

Bærekraftig internlogistikk og automasjon

Essensen av god internlogistikk er å legge til rette for raske leveranser og forbrukervarer. Men kan god internlogistikk også være bærekraftig? Vi utforsker dette temaet i vår nyeste whitepaper.

Last ned whitepaper

Utnytt lagerets fulle potensial med AI

Les vår whitepaper for å finne ut hva som skal til for at du kan lykkes med automatisert arbeidsflyt, og hvordan mennesker og roboter kan jobbe sammen for å oppnå produktivitet og vekst.

Last ned whitepaper

Utnyttelse av data: Det neste nivået av lagerautomasjon

Ønsker du å vokse og tiltrekke deg flere kunder må du lære deg å forutse hva som kommer rundt neste sving. I tillegg må du være forberedt på å agere raskt.

Last ned