Tre trender som former fremtidens intralogistikk

Er du nysgjerrig på hvordan bransjen kommer til å utvikle seg de neste årene? Vi har optimalisert lagerdriften til kundene våre i 35 år, og har derfor bred erfaring og forståelse for hvilke trender som kommer til å bli værende, og hvilke som blir kortvarige.

De to siste årene har vært preget av stor vekst og utvikling innen intralogistikk. I tillegg til ny teknologi og innovative løsninger ser vi også at forventningene til kundene har endret seg. De vil ha en raskere og mer pålitelig levering – og de forventer det nå.

For å vinne kundene må du forstå trendene som vokser frem i bransjen.

Derfor har vi skrevet en whitepaper om temaet. Her kan du lese om tre trender som kommer til å spille en viktig rolle i bransjens utvikling fremover

Du vil lære om:

  • eGrocery og hva kundene forventer til leveringstid og fleksibilitet.
  • Micro fulfilment centres og innovative metoder for å redusere tiden for «last-mile»-distribusjon.
  • Automasjon som en tjeneste, AaaS. Er det løsningen for å automatisere lager uten store investeringer?

Innholdet er gratis og tilgjengelig på engelsk.

Utnytt lagerets fulle potensial med AI

Les vår whitepaper for å finne ut hva som skal til for at du kan lykkes med automatisert arbeidsflyt, og hvordan mennesker og roboter kan jobbe sammen for å oppnå produktivitet og vekst.

Last ned whitepaper

Utnyttelse av data: Det neste nivået av lagerautomasjon

Ønsker du å vokse og tiltrekke deg flere kunder må du lære deg å forutse hva som kommer rundt neste sving. I tillegg må du være forberedt på å agere raskt.

Last ned

Regn ut din avkastning med Element Logic

Det er mange fordeler med lagerautomasjon. Du sparer plass, får flere fornøyde kunder og gir dine ansatte en bedre arbeidsdag. Men hva er de økonomiske fordelene med investeringen?

Last ned