8 myter om lagerautomasjon

Ønsker du å finne ut hvilke fordeler din virksomhet kan få ved lagerautomasjon? Da må du vite hva som er fakta og hva som er myter.

Stadig flere virksomheter vurderer å automatisere lagrene sine for å bli mer konkurransedyktige i sitt marked. Automasjon er likevel noe som fortsatt blir møtt med skepsis i mange styrerom.

– Siden det er en stor investering, kanskje den største virksomheten noen gang har gjort, er det forståelig at mange er skeptiske. Vår erfaring er imidlertid at skepsisen ofte bunner i myter som ikke holder vann, forteller Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

For å avdekke mytene rundt lagerautomasjon har vi skrevet et whitepaper. Vi håper den gir deg forståelse og innsikt til å ta gode avgjørelser om fremtiden til deres lagervirksomhet.

Du vil blant annet lære om:

  • Kompleksitetsnivåene innen automasjon
  • Hvordan du lykkes økonomisk med automasjon
  • Om du må bygge nytt lager, eller om du kan bruke eksisterende
  • Hvordan AutoStore fungerer
  • Hvordan automasjon påvirker dine ansatte
  • Hvilke bransjer som kan automatisere

Nedlastning er gratis, og innholdet er på engelsk.

Regn ut din avkastning med Element Logic

Last ned

Tre trender som former fremtidens intralogistikk

Er du nysgjerrig på hvordan bransjen kommer til å utvikle seg de neste årene? Vi har optimalisert lagerdriften til kundene våre i 35 år, og har derfor bred erfaring og forståelse for hvilke trender som kommer til å bli værende, og hvilke som blir kortvarige.

Les mer