8 myter om lagerautomasjon

Ønsker du å finne ut hvilke fordeler din virksomhet kan få ved lagerautomasjon? Da må du vite hva som er fakta og hva som er myter.

Stadig flere virksomheter vurderer å automatisere lagrene sine for å bli mer konkurransedyktige i sitt marked. Automasjon er likevel noe som fortsatt blir møtt med skepsis i mange styrerom.

– Siden det er en stor investering, kanskje den største virksomheten noen gang har gjort, er det forståelig at mange er skeptiske. Vår erfaring er imidlertid at skepsisen ofte bunner i myter som ikke holder vann, forteller Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

For å avdekke mytene rundt lagerautomasjon har vi skrevet et whitepaper. Vi håper den gir deg forståelse og innsikt til å ta gode avgjørelser om fremtiden til deres lagervirksomhet.

Du vil blant annet lære om:

  • Kompleksitetsnivåene innen automasjon
  • Hvordan du lykkes økonomisk med automasjon
  • Om du må bygge nytt lager, eller om du kan bruke eksisterende
  • Hvordan AutoStore fungerer
  • Hvordan automasjon påvirker dine ansatte
  • Hvilke bransjer som kan automatisere

Nedlastning er gratis, og innholdet er på engelsk.

Utnytt lagerets fulle potensial med AI

Les vår whitepaper for å finne ut hva som skal til for at du kan lykkes med automatisert arbeidsflyt, og hvordan mennesker og roboter kan jobbe sammen for å oppnå produktivitet og vekst.

Last ned whitepaper

Utnyttelse av data: Det neste nivået av lagerautomasjon

Ønsker du å vokse og tiltrekke deg flere kunder må du lære deg å forutse hva som kommer rundt neste sving. I tillegg må du være forberedt på å agere raskt.

Last ned

Regn ut din avkastning med Element Logic

Det er mange fordeler med lagerautomasjon. Du sparer plass, får flere fornøyde kunder og gir dine ansatte en bedre arbeidsdag. Men hva er de økonomiske fordelene med investeringen?

Last ned