8 myter om lagerautomasjon

Ønsker du å finne ut hvilke fordeler din virksomhet kan få ved lagerautomasjon? Da må du vite hva som er fakta og hva som er myter.

Stadig flere virksomheter vurderer å automatisere lagrene sine for å bli mer konkurransedyktige i sitt marked. Automasjon er likevel noe som fortsatt blir møtt med skepsis i mange styrerom.

– Siden det er en stor investering, kanskje den største virksomheten noen gang har gjort, er det forståelig at mange er skeptiske. Vår erfaring er imidlertid at skepsisen ofte bunner i myter som ikke holder vann, forteller Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

For å avdekke mytene rundt lagerautomasjon har vi skrevet et whitepaper. Vi håper den gir deg forståelse og innsikt til å ta gode avgjørelser om fremtiden til deres lagervirksomhet.

Du vil blant annet lære om:

  • Kompleksitetsnivåene innen automasjon
  • Hvordan du lykkes økonomisk med automasjon
  • Om du må bygge nytt lager, eller om du kan bruke eksisterende
  • Hvordan AutoStore fungerer
  • Hvordan automasjon påvirker dine ansatte
  • Hvilke bransjer som kan automatisere

Nedlastning er gratis, og innholdet er på engelsk.

Bærekraftig internlogistikk og automasjon

Essensen av god internlogistikk er å legge til rette for raske leveranser og forbrukervarer. Men kan god internlogistikk også være bærekraftig? Vi utforsker dette temaet i vår nyeste whitepaper.

Last ned whitepaper

Utnytt lagerets fulle potensial med AI

Les vår whitepaper for å finne ut hva som skal til for at du kan lykkes med automatisert arbeidsflyt, og hvordan mennesker og roboter kan jobbe sammen for å oppnå produktivitet og vekst.

Last ned whitepaper

Utnyttelse av data: Det neste nivået av lagerautomasjon

Ønsker du å vokse og tiltrekke deg flere kunder må du lære deg å forutse hva som kommer rundt neste sving. I tillegg må du være forberedt på å agere raskt.

Last ned