Bilde av AutoStore robot

Walt Disney grossisten Jerry Leigh velger AutoStore implementert av SDI Element Logic

SDI Element Logic, en avdeling av Element Logic®, har inngått en avtale på et nytt AutoStore-prosjekt med mangeårige partner Jerry Leigh – en av Walt Disney Company sine største grossistprodusenter av klær.

Jerry Leigh vil utstyre distribusjonssenteret sitt i Orlando, Florida med noe av den nyeste teknologien for å holde tritt med vekst og øke produktiviteten.

“Vi tror denne teknologien vil hjelpe oss å opprettholde vekst og øke effektiviteten i årene som kommer,” sier Andrew Leigh, administrerende direktør i Jerry Leigh.

Implementeringen av AutoStore er blant ett av bevisene på det gode forholdet Jerry Leigh og SDI Element Logic har hatt. Denne integrasjonen vil bidra til å skrive nok et spennende kapittel i dette partnerskapet.

Bilde av kontorbygning

“Jerry Leigh har hatt et langsiktig forhold til SDI Element Logic som dateres tilbake til tidlig på 90-tallet,” legger Leigh til. “Vi er glade for å gå inn i fremtiden med langsiktige investeringer.”

“Vi har alltid vært stolte av å tilføre Jerry Leigh de mest innovative teknologiene, «Sier Krish Nathan, SDI Element Logics administrerende direktør i Amerika, og fortsetter “vi er utrolig glade for å lande denne AutoStore-installasjonen!”

Dette er en av flere AutoStore installasjoner Element Logic har på det amerikanske kontinentet.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre automatiserte lagerløsninger?

Kontakt oss!