Neovia Logistics (UK) investerer i AutoStore

3PL-selskapet Neovia har signert avtale med Element Logic om levering av en AutoStore-løsning. Selskapet jobber med ledende bil-, industri-, luftfarts- og teknologiselskaper i Desford, England.

AutoStore-løsningen i Desford er et viktig prosjekt for begge selskaper og innebærer en stor forbedring for Neovia i måten små ting blir håndtert på i deres lagre. Dette er Element Logics første prosjekt i Storbritannia, som kommer i tillegg til over 90 anlegg levert i hele Europa.

“Som en ledende tjenesteleverandør er Neovia alltid fokusert på å møte og overgå høye ytelsesstandarder for våre kunder. Derfor leter vi kontinuerlig etter forbedringer i prosessene våre for å sikre levering av bestillinger med 100% nøyaktighet. Vi har alltid hatt en veldig effektiv, men manuell prosess. For å støtte veksten hos kundene våre og møte et stadig tøffere arbeidsmarked, trengte vi en ny tilnærming,” forklarer Guido Van Gompel, Solutions Director, EAME.

 

Systemet er designet for å være skalerbart og fleksibelt

”Vi så på en rekke løsninger og konkluderte med at AutoStore er det mest egnede og fleksible systemet med høy ytelse. Fordelene med systemet og Element Logics årelange erfaring som en av Europas ledende AutoStore-partner, førte til at vi valgte dem som vår partner for dette systemet», legger Van Gompel til. Neovia investerer i en AutoStore-løsning med opprinnelig 43 000 kasser og 36 roboter. Løsningen er designet for å være skalerbart med utvidelse i flere faser som en del av en gradvis «go-live». Dette sikrer en uavbrutt implementering for kunden. Driftsstart er planlagt til 4. kvartal 2020.

«Vi setter stor pris på samarbeidet med Neovia og ser frem til å levere en AutoStore-løsning til en av de mest fremtredende 3PL-aktørene i bilbransjen. Sammen med Neovia vil vi utvilsomt levere et lager som oppfyller de svært høye kravene til tilgjengelighet, fleksibilitet og skalerbarhet», sier Jeremy Clouston-Jones, administrerende direktør i Element Logic UK.

 

Om Neovia Logistics

Neovia er verdensledende innen tredjepartslogistikk med mer enn 100 anlegg i over 20 land fordelt på seks kontinenter. I over 30 år har Neovia kombinert et OEM-tankesett med innovasjon i den virkelige verden for å samarbeide med og løse komplekse logistikkutfordringer for ledende selskaper innen bil-, industri-, luftfart- og teknologisektoren.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre løsninger?

Kontakt oss for mer informasjon!