Nelly investerer i en moderne automatiseringsløsning

Nelly Group AB (“Nelly”) samler sin virksomhet i Borås, Sverige for å styrke samarbeidet og forbedre effektiviteten. Nelly flytter lageret sitt fra Falkenberg til Borås i 2021. Det er nå besluttet at Nellys nye og energieffektive lager skal automatiseres med et AutoStore-system designet og levert av Element Logic.

Nelly er et kjent merkenavn med en rekke aktive markeder i Europa. Investeringen i automatiserings- og banesystemer utgjør 84 millioner SEK.

“Nelly er et av Nordens sterkeste motemerker for unge kvinner. Vi bygger på Nelly-kulturen vår ved å samles i Borås i moderne lokaler. Våre 1,2 millioner kunder foretar over 2,8 millioner kjøp per år med store krav til logistikken. Neste år vil vi ta logistikk til et høyere nivå med et nytt automatisert lager for å øke effektiviteten og legge til rette for raske og presise leveranser, sier Kristina Lukes, administrerende direktør i Nelly.

“Element Logic er ledende innen intralogistikk og tilbyr skreddersydde lagerløsninger som optimaliserer ytelse og effektivitet. Vi ser frem til å samarbeide med Nelly for å utvikle logistikken til neste nivå, sier Thomas Karlsson, Managing Director i Element Logic Sverige AB.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up