NBT investerer i nytt topp moderne logistikksenter

NBT er en landsdekkende totalleverandør av transport, logistikk og 3PL-løsninger til næringslivet med sine 14 lokasjoner. Med fokus på netthandel og omnikanal invester de i et nytt automatisert lagersystem fra Element Logic.

NBT fortsetter å satse på automasjon og teknologi. Et topp moderne logistikksenter med robotløsningen AutoStore levert av Element Logic er intet unntak for selskapet som satser tungt på vekst og nye markeder/segmenter. I tillegg til det skreddersydde AutoStore-systemet vil det nye lageret på Kløfta huse et spesialtilpasset sorteringsanlegg og et fryselager. Logistikksenteret rommer 14.500 m2 som skal settes i drift fra oktober.

Systemet blir satt i drift i oktober og vil huse 18.000 kasser, 16 roboter og 4 karusellporter. NBT ønsket et system som er fleksibelt, smart – og som enkelt kan skaleres i takt med kundebehov.

"Element Logic og NBT er sammen opptatt av bærekraft, derfor er det spesielt interessant at vi her gjenbruker deler fra en tidligere installasjon – selvfølgelig med samme garantier som ved et nytt anlegg"

— Mats Bjerkaas, Managing Director Element Logic Norge
Portrettbilde av Mats Bjerkaas i Element Logic Norge

«Investeringen i AutoStore fra Element Logic er helt i tråd med NBT sin strategi om å være en ledende tilbyder av 3PL tjenester for bedriftsmarkedet. AutoStore blir et viktig tilskudd til vår allerede omfattende virksomhet knyttet til plukk, pakk og transport av bedriftspakker», sier Hjalmar Wiik, Head of Market & Business Development.

Fakta og tall:

  • 18.000 kasser
  • 16 roboter
  • 4 karusellporter
  • Logistikksenteret rommer 14.500 m2
  • I full drift fra september

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre automatiserte lagerløsninger?

Kontakt oss!