Møt våre eksperter innen internlogistikk og automasjon i Tyskland på den internasjonale messen LogiMAT

Vi håper du tar turen til LogiMAT i Stuttgart og lar deg inspirere av alle de spennende løsningene som tilbys. Vårt team står klare til å vise deg noen av våre nyeste robot- og automatiseringsløsninger. Fra 31. mai til 2. juni kan du møte oss i Hall 1, Stand H21.

Komplett AutoStore-system integrert med arbeidstasjoner, banesystem og robotarm.
På vår stand vil du få et godt innblikk i teknologien og løsninger du trenger for å effektivisere ditt lager til neste nivå.

En av våre nyeste produkter er vår robotarm og plukkteknologi, eOperator,som med avansert plukkteknologi fra Element Logic, i samarbeid med RightHand Robotics, kan plukke produkter automatisk 24/7. Ved hjelp av maskinlæring finner eOperator automatisk den beste måten å håndtere den valgte varen på, noe som øker ordrekapasiteten, varehåndteringen og leveringstiden. Den er utviklet for å fungere sammen med AutoStore for å automatisere lagerprosessene ytterligere og øke effektiviteten.

eOperator integrert med AutoStore vil bli presentert i en live demonstrasjon på vår stand. Ved hjelp av sensorteknologi, og algoritmer kan eOperator håndtere og nå frem til innholdet i kassene. Robotarmen kan håndtere et bredt spekter av gjenstander i ulike størrelser og former, og er en intelligent tilnærming til å løse mangelen på fagarbeidere innen internlogistikk til en viss grad.

I tillegg til løsninger som merking og automatiserte håndteringssystemer for kartong, vil vi demonstrere våre programvareløsninger som eManager, og hvordan disse løsningene kan implementeres sømløst inn i ditt eksisterende lagerstyringssystem (WMS). Se hvordan “hjernen til AutoStore” effektiviserer ditt lager og gjør det mulig for alle komponenter å kommunisere med hverandre for en optimalisert arbeidsflyt.

Vi gleder oss til å treffe deg i Stuttgart!

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Skal du ikke til LogiMAT?

Ta kontakt og møt oss på de andre messene vi deltar på!

Kontakt oss!