Reklamebilde for ehandel-messe med mann med VR-briller

Møt oss på NXT 2022

Vi håper vi ser deg på NXT 2022 i Oslo Spektrum hvor vi kan vise deg våre nyeste utviklinger innen automasjon. Du kan møte oss på stand nr. 23 den 11. oktober.

På vår stand vil vi vise deg et komplett AutoStore-system, med tilhørende arbeidsstasjon. Våre eksperter står klare for å veilede deg mot et plassbesparende og automatisert lager. Automatisering av lagerdriften gir dine ansatte muligheten til å håndtere ordrer raskt og trygt, og gir bedriften din et stort konkurransefortrinn i markedet. Med en løsning levert av Element Logic garanterer vi færre feilplukk, konstant varekontroll og markedsledende tilgjengelighet. Synergien mellom AutoStore-løsningen og vår spesialiserte programvare, eManager, gjør den komplette løsningen fra Element Logic unik.

Se vårt innlegg på hovedscenen

Trends shaping the future of supply chain

Mats Bjerkaas, Managing Director i Element Logic Norge, og Siri Nordby, Sr. Account Executive Industry Lead, Retail- Norway i Microsoft på hovedscenen

Er du nysgjerrig på hvordan teknologien innen supply chain vil utvikle seg de neste årene?

De siste årene har vært preget av vekst og utvikling innen håndtering av varer på lageret. I tillegg til ny teknologi og innovative løsninger ser vi også at kundenes forventninger har endret seg. De forventer en raskere og mer pålitelig levering – og de forventer det nå.

For å vinne kunder må du forstå trendene som dukker opp i bransjen.

Se agenda her.

Endringer i forbrukernes krav – hvordan påvirker dette verdikjeden?

Se vårt innlegg i lunsjsesjonen hvor vi debatterer sammen med våre kunder.

Pandemien og nedstenging har ført til en enorm vekst innen e-handel – som igjen har ført til økt behov for ny teknologi, spesielt innen varehåndtering.

Paneldebatt: hvordan har forbrukerhandel endret seg etter pandemien og hva vil dette bety for hele verdikjeden?

Bedrifter har nå innsett at ny teknologi er nødvendig for å øke effektiviteten på deres lager, og samtidig forbedre kundereisen og arbeidsmiljøet. For å møte forbrukernes krav, må bedrifter være fleksible, skalerbare og informert om trender.

Bruk vår rabattkode

Vi håper vi ser deg i Oslo Spektrum den 11. oktober. Bruk vår rabattkode ELEMENTLOGIC_50 for å få 50% rabatt av billettprisen. Bestill dine billetter her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Skal du ikke til NXT?

Ta kontakt og møt oss på de andre messene vi deltar på!

Kontakt oss!