Møller tar grep om internlogistikken

Møller Logistikk Deler og Tilbehør i Lillestrøm er sentrallager på deler og tilbehør til alle Volkswagen/Audi/SKODA/SEAT forhandlere og verksteder i Norge. De har over flere år fokusert på kontinuerlig forbedring i vareflyten hvor kvalitet og verdikjede-tankegang har vært viktig.

«Nå er tiden inne for å ta ytterligere grep om internlogistikken for sikre en konkurransedyktig og fremtidsrettet logistikk-virksomhet,» sier daglig leder i Møller Logistikk Deler og Tilbehør, Knut Ole Gundersen.

«Etter et forprosjekt og usikkerhetene rundt hvordan Covid-19 ville slå ut i markedet, er vi glade for å ha landet på AutoStore-løsningen levert av Element Logic» sier Gundersen.

Alt ligger til rette for implementeringen

«Vi har en veldig bra lokasjon, offensive eiere og ikke minst dyktige medarbeidere. Vi ser frem til implementeringsfasen sammen med Element Logic» avslutter han. AutoStore-anlegget blir på ca 800 m2 og skal i drift til sommeren 2021.

«Møller Logistikk Deler og Tilbehør sin verdikjede er langt fremme i sin bransje. Med fordelene til det skreddersydde Autostore-systemet og tilhørende programvare levert av Element Logic blir mulighetene flere i en veldig spennende bransje hvor endringstakten er høy», avslutter daglig leder i Element Logic, Mats Bjerkaas.

Mats Bjerkaas, daglig leder i Element Logic Norge

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

På tide å ta grep om internlogistikken i din bedrift?

Kontakt oss i dag for en hyggelig og løsningsorientert prat!