Bilde av løsningen til Matvareexpressen

Matvareexpressen skal knuse rekordene for plukkhastighet med Autostore-løsning levert av Element Logic

Matvareexpressen (MVE) har valgt en Autostore-løsning fra Element Logic som består av både romtempererte soner og kjølesoner. Dette skrittet representerer et strategisk valg for MVE som har som mål å optimalisere lagerprosesser og plukkhastighet.

Matvareexpressen (MVE) er en fullsortimentsleverandør av dagligvarer og storhusholdningsartikler, som via sin nettbutikk betjener bedriftskunder i Vestland, Rogaland og Agder, og på Østlandet.

Utnytter eksisterende lager

Systemet vil bli installert på mesanin som gjør at eksisterende lager blir utnyttet til det ytterste. Ombygningen og optimaliseringen gjør at MVE kan utnytte dagens lagerareal mer effektivt, og dermed bli værende i nåværende lager i flere år fremover mens selskapet vokser.

Arbeidet er i gang, og anlegget skal stå klart over sommeren 2024.

«Den avgjørende faktoren for valget av Element Logic som leverandør var deres ekspertise og erfaring innen automatiserte lagerløsninger, samt deres evne til å skreddersy løsninger etter våre spesifikke behov. Vi regner med å knuse rekordene for plukkhastighet!», Fredrik Engen, Daglig Leder MVE

"Den avgjørende faktoren for valget av Element Logic som leverandør var deres ekspertise og erfaring innen automatiserte lagerløsninger, samt deres evne til å skreddersy løsninger etter våre spesifikke behov. Vi regner med å knuse rekordene for plukkhastighet!"

— Fredrik Engen, Daglig Leder Matvareexpressen

«Det er, og har vært, inspirerende å jobbe tett sammen med MVE for å finne de beste løsningene, der vi designer for skalerbarhet, samtidig som vi skal holde investeringen på et fornuftig nivå. Løsningen hos MVE gjør det er enkelt å skalere opp for høyere ytelse med operatørporter, lagringskasser og roboter når det er behov for det», sier Mats Bjerkaas, Managing Director Element Logic Norge.

Med implementeringen av AutoStore-løsningen forventer Matvareexpressen å øke effektiviteten, redusere plukktidene og forbedre nøyaktigheten i plukkeprosessen. Dette vil bidra til å imøtekomme kundenes økende behov og sikre pålitelig levering.

Systemet hos MVE vil være det første i Norge som blir installert på mesanin i tillegg til å håndtere flere temperatursoner. Element Logic ser frem til å sette systemet i drift og til å bidra til MVEs videre suksess.

"Det er, og har vært, inspirerende å jobbe tett sammen med MVE for å finne de beste løsningene, der vi designer for skalerbarhet, samtidig som vi skal holde investeringen på et fornuftig nivå. Løsningen hos MVE gjør det er enkelt å skalere opp for høyere ytelse med operatørporter, lagringskasser og roboter når det er behov for det"

— Mats Bjerkaas, Managing Director Element Logic Norge

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om hvordan vi kan optimalisere lageret ditt

Kontakt oss!