AutoStore Grid Illustration with Black Line Robots on Top of the Grid

Hummel investerer i et automatisert lager med Black Line-roboter

I Hummels lager i Padborg, Danmark, er 100 roboter ansvarlige for plukking av varer. Som det første selskapet i Danmark har Hummel valgt å investere i de innovative Black Line-robotene, som under drift kan skifte batterier selv.

Hummel tar et stort digitalt og logistisk sprang med sitt nye gigantiske lager- og distribusjonssenter i Danmark. De som vil håndtere det meste av plukkingen på lageret, er de 100 Black Line-robotene fra AutoStore, implementert av Element Logic. Black-Line robotene er unike i at de kan skifte batteri selv og kan kjøre 24 timer i døgnet, samtidig som de muliggjør lagring i større kasser.

Den største investeringen i Hummels historie

“Hummel er et velkjent merke i markedet, og vi er stolte av å være de som leverer det første danske lageret med Black Line-roboter til Hummel. Fleksibiliteten og kapasiteten til AutoStore passer godt for den vekstreisen som Hummel er i ferd med å begynne på, ettersom AutoStore-lageret enkelt kan utvides og tilpasses virksomhetens behov,” sier Nikolaj Bjørn Eriksen, Administrerende Direktør i Element Logic Danmark.

Hummels høyteknologiske lager- og distribusjonssenter er den største investeringen i Hummels historie med en størrelse på over 20 000 m2 og vil betjene mer enn 30 markeder. Det har en ideell beliggenhet nær motorveien og ligger nær den dansk-tyske grensen.

Reduserer manuell plukking

“Black Line-teknologien viste seg til slutt å være den rette løsningen for Hummel, da de større beholderne gjør det mulig å lagre en større prosentandel av varer. Dette reduserer andelen manuell plukking og øker effektiviteten,” forklarer Eriksen.

Han legger til at robotenes høye hastighet og automatiske batteriskifte var to andre viktige kriterier for Hummel.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Snakk med våre eksperter

Vil du vite mer om Black Line-robotene?

Kontakt oss