Heimilistæki blir pionerer på Island med Element Logic

Heimilistæki, grunnlagt i 1962, er det ledende selskapet innen import og distribusjon av IT, elektriske- og husholdningsapparater på Island. Heimilistæki med datterselskaper opererer med 11 butikker på Island. Selskapet blir det første som implementerer en AutoStore-løsning på Island.

“Vi tror andre vil følge i våre fotspor”, sier Hlíðar Þór Hreinsson, CEO i Heimilistæki. De ønsker å være forberedt på den fremtidige veksten, og løsningen vil bli installert før Black Friday i november 2021, for å kunne håndtere alle ordrene på en mer effektiv måte. “Dette vil gi oss konkurransefortrinnet vi trenger, hjelpe oss med å vokse og forbedre kundeopplevelsen samtidig, sier Hreinsson.

Hlíðar Þór Hreinsson, Administrerende direktør i Heimilistæki

Forenkle arbeidsflyten og forbedre arbeidsmiljøet.

“Fleksibiliteten og skalerbarheten til AutoStore-systemet er unikt og vil hjelpe oss å vokse. Det vil hjelpe våre ansatte til å bli mer effektive, men også lette arbeidsbelastningen og gjøre arbeidsmiljøet bedre ergonomisk,” fortsetter Hreinsson.

“Vi er ydmyke og glade for å kunne hjelpe den innovative aktøren Heimilistæki til å ta konkurransefortrinnet til neste nivå, og er de første på øya som installerer en AutoStore-løsning. Vi ser frem til å bistå i arbeidet med jakten på utmerket kundeopplevelse», sier Mats Bjerkaas, daglig leder, Element Logic Norge.

 

Litt fakta:

  • Roboter: 15
  • AutoStore kasser: 15.000
  • Karusellporter: 3

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

På tide å ta grep om internlogistikken i din bedrift?

Kontakt oss