Montasjebilde av Element Logic-ansatte med Great Place to Work-logo

Great Place to Work for andre gang på rad

Vi er beæret over å bli anerkjent som et bra sted å jobbe gjennom sertifisering fra Great Place to Work, en verdensomspennende medarbeiderundersøkelse som måler ansattes tilfredshet. Troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap er de fem dimensjonene som måles, og som gir viktige indikasjoner på hvordan vi som selskap lykkes med å ta vare på våre ansatte og kultur.

«Resultatene i undersøkelsen er først og fremst en hyllest til våre ansatte som gjør at Element Logic er ansett som en attraktiv arbeidsplass. At vi blir sertifisert for andre året på rad forteller meg at vi har ansatte som bryr seg om hverandre og sin arbeidsplass. Jeg er oppriktig stolt av å jobbe i Element Logic”, sier Mats Bjerkaas, Managing Director Element Logic Norge.

"Resultatene i undersøkelsen er først og fremst en hyllest til våre ansatte som gjør at Element Logic er ansett som en attraktiv arbeidsplass. At vi blir sertifisert for andre året på rad forteller meg at vi har ansatte som bryr seg om hverandre og sin arbeidsplass. Jeg er oppriktig stolt av å jobbe i Element Logic og å få lov til å jobbe sammen med de hver dag"

— Mats Bjerkaas, Managing Director Element Logic Norge.

«Vi har vært gjennom en runde med pandemi og hadde så vidt sett tegn på normalitet før en ny runde med restriksjoner slo inn over oss. At vi klarer å bevare den gode kulturen gjennom pandemi og et år med den enorme veksten i omsetning og antall ansatte er for meg signaler på en enorm lojalitet og villighet til å yte for å lykkes. Vi jobber skulder ved skulder – står på og løser interne og kunders utfordringer sammen. Våre ansatte er vårt viktigste konkurransefortrinn og jobber hardt for å bevare nettopp dette», fortsetter Bjerkaas.

«De beste arbeidsplassene har til felles at de lykkes med å skape en tillitsbasert kultur og ledelse. Deres strategiske fokus på alle medarbeiderne gjør at de har kommet styrket gjennom den krevende tiden vi har vært gjennom og er nå godt posisjonert i den sterkt økende konkurransen om talentene. Gratulerer til Element Logic med sertifisering for andre år på rad», sier Jannick Krohn Falck, Administrerende direktør i Great Place to Work.

"De beste arbeidsplassene har til felles at de lykkes med å skape en tillitsbasert kultur og ledelse. Deres strategiske fokus på alle medarbeiderne gjør at de har kommet styrket gjennom den krevende tiden vi har vært gjennom og er nå godt posisjonert i den sterkt økende konkurransen om talentene. Gratulerer til Element Logic med sertifisering for andre år på rad"

— Jannick Krohn Falck, Administrerende direktør i Great Place to Work.
Portrettbilde av smilende Jannick Krohn Falck i Great Place to Work

Selskapet er folkene våre. Vi vil kontinuerlig strebe etter å tilby en arbeidsplass det er godt å være en del av, samtidig som vi når målet vårt, som er å hjelpe kundene våre. En av våre verdidrivere er å ha det gøy på jobben, og det lever vi etter hver dag.

“Året 2021 har vært et ekstremt morsomt år for oss med åpningen av fire nye markeder, nesten dobling av antall ansatte – fra 140 til 225, vi har fått nye eiere og en sakte tilvenning til en mer normal hverdag. Vi er ekstremt stolte over å bli sertifisert av våre ansatte og Great Place to Work, og dette viser nok en gang at Element Logic med sine fantastiske medarbeidere kan håndtere hva som helst sier konserndirektør i Element Logic”, Dag-Adler Blakseth.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om oss?

Les mer