Webinar: Smart Warehousing 22. september kl. 09

Lagerdrift er i utgangspunktet enkelt: identifiser og motta varer, tell dem riktig, lagre på rett sted osv. Disse grunnleggende funksjonene utfører vi imidlertid i en stadig økende driftskompleksitet. Noe som krever smarte løsninger.

Element Logic, ITO og Consafe Logistics inviterer til frokostwebinar om Smart Warehousing tirsdag 22. september. Vi har i den anledning hentet inn selskaper som har jobbet bevisst på dette området, for å dele av sin erfaring og sin reise. Bidragsyterne denne dagen vil som en fellesnevner fortelle om deres arbeid med å gjøre lagerdriften smartere. Dette vil du ikke gå glipp av!

Lær av andre

Du vil få en sjanse til å høre om erfaringer andre selskaper har med å optimalisere prosessene innen internlogistikk, automatisering og IT. Foredragsholderne vil dele sin kunnskap, visjoner og erfaring om hvordan de håndterer utfordringer knyttet til endringer i markedet, til teknologi og om smarte valg du bør gjøre i dag og for fremtiden.

For å gi oss et mer overordnet perspektiv på hvilken teknologi som kan ligge bak Smart Warehousing, og hva dette kan bringe oss i fremtiden, kommer Marit Rødevand for å avmystifisere kunstig intelligens og fortelle om praktiske eksempler på hvor lang man har kommet innenfor området i dag.

Klikk her for fullt program og påmelding til webinaret.