Webinar: Smart Warehousing

Lagerdrift er i utgangspunktet enkelt: identifiser og motta varer, tell dem riktig, lagre på rett sted osv. Disse grunnleggende funksjonene utfører vi imidlertid i en stadig økende driftskompleksitet. Noe som krever smarte løsninger.

Element Logic, ITO og Consafe Logistics inviterte til frokostwebinar om Smart Warehousing tirsdag morgen den 22. september kl. 09. Vi hentet inn selskaper som har jobbet bevisst på dette området, for å dele av sin erfaring og sin reise. Bidragsyterne denne dagen hadde som fellesnevner å fortelle om deres arbeid med å gjøre lagerdriften smartere.

Gikk du glipp av webinaret?

Her får du sjansen til å høre om erfaringer andre selskaper har med å optimalisere prosessene innen internlogistikk, automatisering og IT. Foredragsholderne deler sin kunnskap, visjoner og erfaring om hvordan de håndterer utfordringer knyttet til endringer i markedet, til teknologi og om smarte valg du bør gjøre i dag og for fremtiden.

For å gi oss et mer overordnet perspektiv på hvilken teknologi som kan ligge bak Smart Warehousing, og hva dette kan bringe oss i fremtiden, kom Marit Rødevand for å avmystifisere kunstig intelligens og fortelle om praktiske eksempler på hvor lang man har kommet innenfor området i dag.

Klikk her for opptak av webinaret på Vimeo

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Last ned vårt white paper: 8 myths about warehouse automation

Last ned