Element Logic utvider til Finland

Som verdens største AutoStore-partner med flest implementerte installasjoner i 2020, kunngjør Element Logic lanseringen av et nytt kontor i Finland.

“Element Logic har over tid bevist sin sterke status i Skandinavia som markedsleder og ser det som en naturlig utvikling for å utvide det nordiske fokuset. Som en del av Element Logics ambisiøse vekst- og utvidelsesstrategi har det vært et mål å etablere seg i Finland, sier Element Logics Executive Vice President i Nord-regionen, Eir Bjørkly.

“Vi har sett mange interessante selskaper over tid utviklet seg vellykket i Finland, og våre løsninger vil bidra til ytterligere optimalisering av deres forsyningskjede og lagereffektivitet”, fortsetter hun.

I løpet av de første månedene av 2021 har Element Logic allerede signert sine to første AutoStore-leveranser i Finland, med både Finnish Design Shop og DSV Finland på kundelisten og er glade for å få løsningene levert innen utgangen av året.

Etter å ha avsluttet i 2020 med en omsetning på mer enn 100 millioner euro – det beste resultatet i Element Logics 35-årige historie og med mer enn 100 installerte AutoStore løsninger, er Element Logic den mest erfarne AutoStore-partneren i Europa.

Nå kan Element Logic hjelpe sine nye kunder i Finland gjennom det lokale finske kontoret, og det første medlemmet i teamet er salgsdirektør Element Logic Finland, Antti Lumme.

“Jeg ser frem til å bli med i et så flott internasjonalt selskap med innovative løsninger som virkelig skaper merverdi for kundene. Jeg ser frem til å hjelpe finske selskaper innen logistikk, e-handel, produksjon og detaljhandel med å utforske det virkelige potensialet i moderne logistikkautomatisering. Jeg ser at det er mange selskaper som kan ha stor nytte av Element Logics skreddersydde og velprøvde automatiserte løsninger, sier Lumme.

“Med Anttis relevante bakgrunn fra automatisering og tredjeparts logistikksektor de siste 10 årene i både globale og lokale vekstbedrifter, og med hans kommersielle tankesett, vil vi gjøre vårt beste for å bli anerkjent som en ledende one-stop shop for automatisert lager løsninger i det finske markedet, legger Bjørkly til.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss for en hyggelig prat!