En forsamling av mennesker foran scene hvor Sutharshan Nadarajah fra Element Logic presenterer

Element Logic samarbeider med NTNU-studenter

Element Logic deltok på åpningen av Senter for studentinnovasjon, Gruva, ved NTNU i september 2021. Element Logic er partner, sammen med DNB og Equinor, og vil bruke denne plattformen til å knytte kontakt med dyktige studenter og skape et forum der deltakerne kan utforske nye ideer og produkter sammen med selskapet.

Samarbeider med studenter

I november 2021 organiserte Element Logic en workshop sammen med 40 studenter fra ulike linjer og med ulik faglig kompetanse. De jobbet med ulike ideer og forretningsstrategier, som ny teknologi, bærekraft og lagringsløsninger som Element Logic hadde forberedt og kan utforske for fremtiden.

“Vi er veldig fornøyde med resultatet av workshopen. Vi hadde mange ideer som vi ønsket å teste og få elevenes perspektiv på. I løpet samlingen var alle våre ideer testet, endret, bygget på eller videreutviklet. Vi er fornøyde med tilbakemeldingene og ønsker å utvikle dem videre internt, så vel som sammen med NTNU-studenter”, sier Sutharshan Nadarajah, Teknologidirektør Element Logic.

"Vi er veldig fornøyde med resultatet av workshopen. Vi hadde mange ideer som vi ønsket å teste og få elevenes perspektiv på. I løpet samlingen var alle våre ideer testet, endret, bygget på eller videreutviklet. Vi er fornøyde med tilbakemeldingene og ønsker å utvikle dem videre internt, så vel som sammen med NTNU-studenter."

— Sutharshan Nadarajah, Teknologidirektør Element Logic

Studentenes tilbakemelding til workshopen var at de fikk et godt innblikk i hva Element Logic vil fokusere på fremover. De syntes også det var spennende å jobbe med reelle og forberedte caser i grupper med ulik utdanningsbakgrunn.

Studenter som står ved stand
Element Logic vil som partner bruke denne plattformen til å samarbeide med dyktige studenter og skape et forum hvor deltakere kan utforske nye ideer og produkter sammen med selskapet.

“Det var en veldig spennende og fremtidsrettet oppgave, og godt å få en introduksjon av bedriften, bransjen og lære om alle de ulike prosessene. Dessuten er det veldig gøy å ha med CEO som representerer selskapet, det gir oss en følelse av hvor seriøst Element Logic tar denne workshopen og oss”, sa studentene.

Både Element Logic og studentene var fornøyde med resultatene av denne workshopen, og alle studentene som svarte på den anonyme undersøkelsen etter samlingen tenkte på Element Logic som en interessant arbeidsplass.

Studenter som smiler til kamera ved stand
Studentene var fornøyde med et spennede og fremtidsrettet case

“Det er viktig for oss å komme i kontakt med de rette menneskene for fremtidig rekruttering og vi er glade for å se at studentene vi har vært i kontakt med i løpet av dette prosjektet finner oss interessante”, avslutter Nadarajah.

I løpet av sommeren 2021 arrangerte Element Logic et internship med studenter fra NTNU, les mer om dette prosjektet her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Les flere nyheter fra Element Logic

Klikk her for flere nyheter