Ansatte I Element Logic

Element Logic nr. 16 på listen over Norges beste arbeidsplasser

Element Logic er stolte av å kunne annonsere at selskapet kom på 16. plass i kategorien 50-199 ansatte i Great Place to Work sin årlige kåring av Norges beste arbeidsplasser.

Det siste året har Great Place to Work Institute analysert over fem hundre virksomheter, og gjort nasjonale representative studier av norsk arbeidsliv. Dette er den mest omfattende datainnsamlingen og analysen gjort av norske arbeidsplasser det siste året, og er underlaget for den 19. årlige kåringen av Norges 50 Beste Arbeidsplasser.

«Helt siden etableringen av Element Logic i 1985 har vi fokusert på menneskene. Det å være en attraktiv arbeidsplass med kompetente medarbeidere som trives var en av våre tre strategiske prioriteringer allerede tidlig på 1990-tallet. Min store lidenskap i tillegg til teknologi har alltid vært mennesker – noe som gjør det utrolig gøy å se at vi er gode på dette mer en 30 år etter etableringen av selskapet. Jeg kan trygt si at det er vår kultur som er vårt aller fremste konkurransefortrinn og det er jeg ekstremt stolt av,» sier konserndirektør i Element Logic Dag-Adler Blakseth.

Great Place to Work måler temperaturen i norsk arbeidsliv gjennom representative undersøkelser for hele landet på tvers av bransjer og sektorer (Nasjonal Tillitsindeks for Arbeidslivet). Denne undersøkelsen viser kvaliteten på kultur og ledelse i «gjennomsnittsbedriften», og hva som skal til for å være blant de aller beste. Med grunnlag i resultatet fra undersøkelsen kårer Great Place to Work Institute, Norges Beste Arbeidsplasser. Kåringen er basert både på en absolutt vurdering i forhold til nivået på alle norske virksomheter og på en relativ vurdering i forhold til alle som kan kartlegges.

«Jeg har aldri jobbet i et selskap med så stolt kultur og sterk lidenskap for det man driver med! Det gjør meg utrolig stolt å se hva vi har klart å få til sammen,» sier daglig leder i Element Logic Norge AS, Mats Bjerkaas.

"Helt siden etableringen av Element Logic i 1985 har vi fokusert på menneskene. Det å være en attraktiv arbeidsplass med kompetente medarbeidere som trives var en av våre tre strategiske prioriteringer allerede tidlig på 1990-tallet. Min store lidenskap i tillegg til teknologi har alltid vært mennesker – noe som gjør det utrolig gøy å se at vi er gode på dette mer en 30 år etter etableringen av selskapet. Jeg kan trygt si at det er vår kultur som er vårt aller fremste konkurransefortrinn og det er jeg ekstremt stolt av."

— Konserndirektør i Element Logic Dag-Adler Blakseth
En rød boks med portrettbilde av Dag-Adler og sitat.

«Vi gratulerer Element Logic med 16. plassen blant Norges Beste Arbeidsplasser og deres medarbeidere. Vi har alle blitt satt på prøve de siste årene. De beste organisasjonene har brukt Covid-perioden godt, utnyttet muligheter og står enda bedre rustet for fremtiden. I en tid som det vi står i nå, er det spesielt hyggelig å løfte frem alle suksesshistoriene og de gode forbildene,» sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

 

Om Great Place to Work®

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Vårt perspektiv er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Vi samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer. Vårt formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterk tillitskultur.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Les mer om vårt kultur arbeid

Klikk her