Element Logic & Addverb. Menn som ser inn i kamera.

Element Logic inngår partnerskap med Addverb Technologies og lanserer AMR-løsninger.

Element Logic integrerer Addverbs løsninger for AMR (Autonomous Mobile Robot) i sin eksisterende portefølje, sammen med tilhørende programvare; «fleet management software platform». Dette vil bidra til å redusere driftskostnadene og øke den totale fortjenesten for kundene.

Partnerskapet med Addverb åpner nye muligheter for Element Logic ved å kunne tilby kunder fleksible løsninger for materialtransport, konsoliderings- og sekvenseringsbuffere før og etter plukkprosessen fra en AutoStore-løsning.

«AMR vil hjelpe våre kunder med å forbedre interne prosesser, øke effektiviteten og tilby dem raskere og mer pålitelig ordrebehandling», sier Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

Stor verdi for kunden

Addverb tilbyr en unik kombinasjon innenfor internlogistikk av stasjonær og mobil automasjon og avansert programvare. De har ekspertise innenfor ende-til-ende lagerautomatiseringsløsninger basert på Industry 4.0, IoT og robotikk. Addverb har levert løsninger til kunder som Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Dabur med fler.

Element Logic & Addverb. Menn som ser inn i kamera.
Fra venstre: Johnny Andersen, General Manager Addverb Europe, Pieter Feenstra, CEO Addverb EMEA, Håvard Hallås, Chief Commercial Officer Element Logic , Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director Element Logic

“Vi gleder oss til å gå inn i dette partnerskapet med Element Logic og vi er stolte over å jobbe sammen med en så prestisjefylt aktør i bransjen, kjent over hele Europa og globalt,” sier Pieter Feenstra, Addverbs CEO i EMEA-regionen. “Vår evne til å betjene markedets etterspørsel vil øke eksponentielt, og gir tilgang til en komplett løsning som kombinerer AutoStore-systemer og mobile roboter. Vi tror at den sterke porteføljen, innovasjonskompetansen og dybden av ressurser vi bringer sammen gjennom dette partnerskapet, vil åpne muligheter for oss til å skape enda mer verdi for våre kunder.

Dynamo robot.

Høy grad av fleksibilitet

I prosjekter hvor det er høy grad av variasjon i vareflyten vil AMRs fleksibilitet skille seg ut fra andre løsninger. AMR-en administreres via et intelligent styringssystem, med integrert svermteknologi og lasernavigasjon. De krever ikke faste, forhåndsdefinerte baner, da den definerer banen underveis. Hvis en hindring oppdages, justerer AMR’en banen for å navigere rundt objektet.

“Etter et intensivt søk på markedet etter en partner som kan støtte Element Logic i internasjonale prosjekter, har Element Logic funnet en veletablert teknologisk og pålitelig partner i Addverb, sier Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic. “Dette er et viktig skritt for å gi et enda sterkere konkurransefortrinn til våre kunder ved å utvide vår portefølje innen ende-til-ende lagerautomasjon. Vi ser veldig frem mot å jobbe og vokse sammen med Addverb og mulighetene partnerskapet vil bringe”.

Veloce robot.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vite mer om hvordan du kan utnytte AMR-løsninger?

Kontakt oss!