Element Logic inngår et strategisk samarbeid med ALS for å utvide sin tilstedeværelse på det malaysiske markedet

Element Logic, har inngått et strategisk partnerskap med ALS Logistic Solutions, en global leder innen automatiseringsløsninger, for å utvikle og utvide sin tilstedeværelse på det malaysiske markedet.

ALS, grunnlagt i Tyskland for over 30 år siden, har en omfattende global tilstedeværelse med avdelinger i UAE, Malaysia, Singapore og Tyskland. Selskapet har etablert seg som en av de største leverandørene av automatisering, spesialisert innen materialhåndtering og automatiseringsløsninger. Deres omfattende portefølje spenner over et bredt spekter av tilbud, fra manuell drift til full-automatiserte systemer, inkludert løsninger for håndtering av luftfrakt, modulært lagerutstyr, automatisering av industrielle anlegg, ekspresshåndtering og parkeringsanlegg.

Armin Gesslein, administrerende direktør i Element Logic APAC, uttrykte entusiasme for dette samarbeidet og uttalte: “ALS, med sin brede kundebase, er riktig partner for Element Logic for å bedre dekke det malaysiske markedet. Sammen vil vi kunne tilby innovative automatiseringsløsninger som møter de stadig skiftende behovene for automatisering i regionen.”

"ALS, med sin brede kundebase, er riktig partner for Element Logic for å bedre dekke det malaysiske markedet. Sammen vil vi kunne tilby innovative automatiseringsløsninger som møter de stadig skiftende behovene for automatisering i regionen."

— Armin Gesslein, administrerende direktør i Element Logic APAC

Aloysius Chin, administrerende direktør for ALS Malaysia, understreker betydningen av dette partnerskapet for begge selskapene og deres kunder i Malaysia: “Element Logic, som en av verdens største AutoStore distributører og nylig etablert i APAC-regionen, er en naturlig partner for oss for å utvide vårt produktspekter og for å bedre imøtekomme kundenes krav. Sammen har vi som mål å tilby banebrytende automatiseringsløsninger og enestående service for å forbedre operasjonell effektivitet og konkurranseevne for bedrifter i Malaysia.”

Partnerskapet mellom Element Logic og ALS signaliserer en sterk forpliktelse til det malaysiske markedet og APAC-regionen, og utnytter deres felles ekspertise for å bringe innovative automatiseringsløsninger til bedrifter innen ulike bransjer.

Med et felles samarbeid kan malaysiske bedrifter forvente et bredere utvalg av løsninger skreddersydd for deres spesifikke behov, og dermed drive vekst, effektivitet og konkurranseevne i regionens dynamiske marked.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre automatiserte lagerløsninger?

Kontakt oss!