Element Logic i Norge er Great Place to Work-sertifisert

Vi har hatt det gøy på jobb siden 1985, og har ingen planer om å slutte med det. Nok en gang har Element Logic i Norge blitt Great Place to Work-sertifisert.

Våre ansatte har talt, og nok en gang gir resultatet grunn til å smile. Element Logic i Norge er Great Place to Work-sertifisert for fjerde år på rad.

– Dette er en viktig anerkjennelse av jobben vi gjør, sier daglig leder i Element Logic Norge, Mats Bjerkaas.

Great Place to Work er en verdensledende medarbeiderundersøkelse som måler ansattes tilfredshet med arbeidsplassen. Kredibilitet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap er fem dimensjoner som særlig vektlegges i undersøkelsen.

For å bli sertifisert må arbeidsplassen ha en score på tillit-indeksen på 70 prosent. Element Logic Norge innfridde dette.

I Element Logic har vi som mål å være en arbeidsplass hvor alle ansatte får muligheten til å utvikle seg og hvor vi har det gøy sammen på jobb. For å bygge en slik kultur, er det helt avgjørende med tillit til hverandre og et sterkt fellesskap, sier Bjerkaas.

I dag har Element Logic 138 ansatte i Norge, og hele 61 av dem startet i løpet av 2022. For Bjerkaas er det viktig å ivareta alle nye som kommer og inkludere dem i Element Logic kulturen og samarbeidsklimaet som er i selskapet.

"Å få denne sertifiseringen i år, føles også som en ekstra anerkjennelse gitt hvor stor andel nye ansatte vi har fått i løpet av det siste året"

— Daglig leder i Element Logic i Norge, Mats Bjerkaas
Portrettbilde av Mats Bjerkaas i Element Logic Norge

Sertifisert i syv markeder

For å kunne bli Great Place to Work sertifisert, må arbeidsplassen ha minimum ti ansatte. I tillegg til Norge, var det seks andre lokasjoner i Element Logic som tilfredsstilte dette kravet, og som ble sertifisert. Danmark, Sverige, Storbritannia, Tyskland, USA og Colombia.

Globalt gikk Element Logic i fjor fra 250 ansatte til 770. Det er en tredobling på ett år. Leder for Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck, er imponert over Element Logics gode resultater og høye tilfredshet blant ansatte, spesielt tatt i betraktning den store og raske økningen i antall ansatte.

– Element Logic har lykkes med å utvikle en god og gjennomtenkt arbeidskultur, på tvers av landegrenser og samtidig som de har mangedoblet antall ansatte på ett år. Det er resultat av ledere og ansattes målrettede arbeid. I Element Logic vet de at et godt arbeidsmiljø er avgjørende for suksess, sier Falck.

Veksten til Element Logic ser ut til å fortsette i 2023. Å arbeide strategisk med kultur på arbeidsplassen vil bare bli viktigere i tiden som kommer, mener konsernsjef i Element Logic, Dag-Adler Blakseth.

– I Element Logic ansetter vi mange nye hver måned og vi utvider stadig til nye markeder. Derfor blir det bare viktigere og viktigere å bygge fellesskap i hele organisasjonen, å samle oss rundt våre felles verdier og styrke Element Logic kulturen hvor vi alle skal få muligheten til å utvikle oss og ha det gøy på jobb, sier han og legger til:

– Det er fantastisk at alle våre lokasjoner som er store nok til delta, har blitt Great Place to Work-sertifisert. Undersøkelsen gir oss også mange nyttige svar på hva vi må forbedre og jobbe mer med, og det arbeidet er vi fullt i gang med, avslutter Blakseth med et smil.

CEO i Element Logic, Dag-Adler Blakseth, ønsker at alle skal få muligheten til å utvikle seg og ha det gøy på jobb.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up