Element Logic Great Place to Work-sertifisert

Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere at Element Logic igjen er sertifisert av #GreatPlacetoWork. Great Place to Work er en verdensomspennende medarbeiderundersøkelse som måler ansattes tilfredshet. Troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap er de fem dimensjonene som måles, og gir viktige indikasjoner på hvordan vi lykkes med å ta vare på våre ansatte og vår kultur.

«Vi gratulerer Element Logic med sertifisering! Element Logic har vist, gjennom både en pandemi og under strek vekst, at de har gode opplevelser på arbeidsplassen. De er ikke bare blitt bevart – men ytterligere forsterket det siste året. Element Logic har lykkes med å utvikle en god og effektiv kultur, på tvers av land. Dette er en solid prestasjon, drevet av en ledelse og medarbeidere som vet at kultur er avgjørende for å lykkes» sier Jannik Krohn Falck, CEO i Great Place to Work Norge.

“I Element Logic er kulturen en av våre viktigste drivere. Å ha det gøy på jobben i samsvar med mottoet “One team, one dream” er verdier vi ikke bare har på papir, men også lever etter – hver dag. 2020 har vært et veldig utfordrende år, med den virtuelle møteplass som den nye normalen. Vi er ekstremt stolte over å bli sertifisert av våre ansatte og Great Place to Work, og dette viser nok en gang at Element Logic er et sterkt selskap som håndterer ekstreme endringer på en veldig god måte” sier administrerende direktør i Element Logic, Dag-Adler Blakseth.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Les flere nyheter fra Element Logic

Klikk her for flere nyheter