Element Logic etablerer Tech Hub i Forskningsparken

– Dette vil gi mer innovasjon og nye samarbeid, sier Head of Data Science i Element Logic, Lukas Bach.

Blant forskningsorganisasjoner og startup-selskaper i Forskningsparken i Oslo, finner du nå Element Logics nye Tech Hub. Syv av Element Logics skarpeste hoder sitter her for å utvikle nye datadrevne programvareløsninger.

Ved å være til stede i Forskningsparken setter vi Element Logic på kartet som et innovativt teknologiselskap. Her har vi flere universiteter vi kan både rekruttere studenter fra og samarbeide med. Og det er mange selskaper vi kan la oss inspirere av og lære fra, sier Head of Data Science i Element Logic, Lukas Bach.

Forskningsparken er mer enn bare et kontorbygg. Det sier Markedsføringssjef i Forskningsparken, Anne-Marie Korseberg Stokke:

Bare ved å gå rundt her, kjøpe en kaffe eller ta heisen, kan dere møte folk i deres bransje. Vi arrangerer også jevnlig seminarer, konferanser og presentasjoner i kaféen, hvor man både kan vise frem arbeidet man gjør og lytte til andre.

SINTEF er blant forskningspartnerne Element Logic nå vil se mer til fremover.

Når Element Logic åpner en Tech Hub i Forskningsparken, gir det oss begge bedre muligheter til å samarbeide tett om ulike forskningsprosjekt. I SINTEF håper vi på å etablere et langvarig samarbeid med Element Logic hvor vi sammen kan utvikle banebrytende måter å optimalisere vareflyten på lager, sier Torkel Haufman fra SINTEF Optimization.

Konsernsjef i Element Logic, Dag-Adler Blaketh, er også svært glad for at selskapet nå er på plass i Forskningsparken. Tech Hub-en er i tråd med Element Logics overordnede strategi.

– For et teknologiselskap som oss, er det viktig å få input utenfor våre egne interne møterom. Tech Hub-en muliggjør kontakt og input fra eksterne på en helt ny måte enn tidligere, sier Blakseth.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vite mer om Element Logic?

Kontakt oss!