Element Logic åpner kontor i Singapore

Som verdens første og største AutoStore-partner, har vi nå som mål å bli den ledende leverandøren av lagerautomatisering i Asia-Stillehavsregionen (APAC).

Det er med stor glede at vi nå kan kunngjøre åpningen av vårt nye kontor i Singapore. Kontoret vil fungere som en strategisk hub for å posisjonere oss som en ledende leverandør av AutoStore, løsninger innen internlogistikk og lagerautomatisering over hele APAC-regionen.

"Vi er spente på å åpne vårt kontor i Singapore og begynne vår reise som en stor aktør i APAC-regionen. Vårt mål er å bli en global leder innen lagerautomatisering og dette styrker våre muligheter for å levere avanserte løsninger til våre kunder"

— Armin Gesslein, konsernsjef i Element Logic APAC

Økende etterspørsel

Det primære fokuset vil rette seg mot markedene i sørøst Asia, i tillegg til Kina, Sør-Korea og Japan som nøkkelmarkeder. I tillegg ser man et betydelig potensial i Australia og Midtøsten.

Ettersom APAC-regionen opplever betydelig vekst innen lagerautomatisering, har vi som mål å dra nytte av den økende etterspørselen etter effektive og automatiserte lagerløsninger. E-handelsveksten i APAC-regionen har skapt en økende etterspørsel etter avanserte teknologier som AutoStore.

Godt posisjonert

APAC-regionen er hjem for store produksjonsindustrier innen bilindustri, elektronikk, og forbrukervarer, hvor fokuset på å strømlinjeforme produksjonsprosesser og optimalisere lagerkontroll er økende.

“Vi ser en enorm vekst innen lagerautomatisering over hele Asia. Element Logics erfaring og ekspertise innen AutoStore, kombinert med vårt engasjement for kundetilfredshet, posisjonerer oss godt for å møte behovene i markedet,” sier Gesslein.

Vår langsiktige visjon er å utvide vårt fotavtrykk og oppnå markedslederskap i Asia. Gjennom løpende investeringer i automatisering og implementering av Industri 4.0-praksiser, er vi godt rustet til å gripe mulighetene som dette markedet har å by på.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du lære mer om våre automatiserte lagerløsninger?

Kontakt oss!