Autostore

Element Logic ansetter ny daglig leder i Norge

Det er Mats Bjerkaas som tiltrer stillingen som ny daglig leder i Element Logic Norge. Nå vil han fokusere på å ta det norske teknologi- og intralogistikkselskapet inn i nye bransjer.

Ny daglig leder: Mats Bjerkaas skal lede det norske teamet hos Element Logic.

 

Mats Bjerkaas kommer til Element Logic fra Aker Solutions hvor han blant annet har hatt lederroller innen innkjøps- og logistikkfunksjonen. I tillegg tar han med seg erfaring fra blant annet Forsvaret og Pepsi Co. Med rekordhøye netthandelstall og stadig økt etterspørsel etter automatiserte lagerløsninger, går Bjerkaas inn som norsk daglig leder for et selskap i sterk vekst.

– Utviklingen som skjer rundt optimalisering og automasjon er noe som tiltaler meg av natur. I min stilling vil jeg ha fokus på å imøtekomme den økende etterspørselen etter robotbaserte lagerløsninger og løfte blikket mot nye bransjer. Jeg håper å bruke min erfaring og kunnskap til å introdusere automasjon til bransjer hvor marginpresset øker og hvor effektivisering av intralogisikk og lageroptimalisering vil være avgjørende for å lykkes, sier Bjerkaas.

Bjerkaas tar over stillingen fra Eir Bjørkly, som nå er Element Logics Executive Vice President for Region Nord-Europa.

Skal lede det norske teamet

Element Logic er spesialisert på implementering av AutoStore-løsninger og er en av de raskest voksende systemintegratorene i Europa. Selskapet har som mål å fortsette å vokse med 25-50 prosent per år, og passere en omsetning på 200 millioner euro i 2022. I februar i år fikk Element Logic distribusjonsrettigheter for AutoStore i hele Europa.

– Det er veldig motiverende å få være en del av et selskap i sterk vekst. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med menneskene bak suksessen, og til å lede et team hvor det er rom for både å utfylle og utfordre hverandre. Det er særlig tre områder jeg vil ha fokus på fremover; salg til nye kunder, fortsette å bygge et godt team og ettermarked. Spesielt i sistnevnte tror jeg det ligger et stort potensial, sier han.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Les flere nyheter fra Element Logic

Klikk her