Stilisert produktbilde av den nye Blackline roboten til AutoStore

Black Line fra AutoStore: Neste steg innenfor lagerautomatisering

Red Line får selskap av Black Line i porteføljen av prisbelønte AutoStore-systemer. Black Line-systemet har nye funksjoner og avansert teknologi. Det kan brukes for seg eller kombineres med det eksisterende Red Line.

Det automatiserte lager- og plukkesystemet AutoStore er den raskest voksende robotlagerløsningen på markedet. Nå lanserer vi en ny produktserie med høyere kapasitet og topphastighet.

– Black Line er en ny gruppe roboter utviklet som en utvidelse av AutoStores eksisterende Red Line-system. Black Line har flere tekniske forbedringer og er laget for høy ytelse i krevende lagerautomatisering, både når det gjelder lagringskapasitet og håndteringseffektivitet, sier salgsdirektør Håvard Hallås i Element Logic. Black Line-systemet omfatter den nye roboten B1, høyere kasser, den nye operatørporten RelayPort med mer.

Lanserer roboten B1

God plassutnyttelse er alfa og omega i lagerbransjen. Derfor har vi gjort Black Lines robot B1 lettere og mer kompakt med en smart, plassbesparende design. I tillegg er B1-roboten konstruert for å håndtere større kasser (425 mm) som har plass til større produkter og gjør det mulig å stable lengre gjenstander mer effektivt.

– Det som er så flott med B1, er at den aldri hviler, ikke engang for lading. Smart batteristyring, blant annet med utmatingsbrettet BattPack, sørger for at roboten alltid har et ladet batteri, sier Hallås.

I tillegg til den nye B1-roboten omfatter Black Line en ny operatørport som har fått navnet RelayPort. RelayPort bidrar til raskere og bedre flyt av kasser til operatøren, noe som reduserer operatørens ledigtid enda mer.

Tre Blackline roboter fra autostore i mørkt lager
AutoStore Black Line

Kan kombineres sømløst med Red Line

Black Line kan brukes som et frittstående system eller i kombinasjon med Red Line-moduler.

– Det betyr at også Red Line-kunder kan dra nytte av utviklingen av Black Line-modulene, siden det er mulig å kombinere moduler fra Red Line og Black Line. Red Line blir ikke faset ut, men tvert imot videreutviklet, og det vil fremdeles være den beste løsningen for mange av kundene våre, sier Hallås, og fortsetter:

– Vi har samarbeidet tett med AutoStore siden 2004, og er veldig glade for å se utviklingen av nye produkter som kommer på banen etter hvert. Måten vi utvikler programvaren vår på, utfører prosjekter og hjelper fornøyde kunder ut på markedet, bygger alt sammen på kompetansen og erfaringen vi har bygget opp siden 2004.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vite mer om AutoStore?

Etter å ha levert både verdens minste og verdens største AutoStore-løsning har vi god kunnskap om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer for dine behov.

Les mer her